Restaurant Casa Dicos

Home « Ghid « Restaurante

Când vine vorba de ieşit în oraş sau la un restaurant în Bucureşti, cu toţii avem preferinţele noastre. Fie că este vorba despre specificul restaurantului, fie că este vorba despre calitatea mâncării, toţi suntem obişnuiţi să mâncăm în anumite locuri dragi nouă. În ziua de astăzi există nenumărate restaurante care ne pot încânta cu diferite meniuri şi cu mâncăruri alese pentru fiecare gust. Unul dintre restaurantele la care se merită să mergi este Casa Dicos!

În apropierea Pieţei Iancului este aşezat un local care, prin serviciile oferite, îţi satisface toate preferinţele culinare. Cu o capacitate de 120 de locuri dispuse în două saloane (unul la parter, 40 locuri, celălalt la etaj, 80 de locuri), cu un meniu foarte variat, plin de preparate delicioase din bucătăria românească şi internaţională, pregătite " a la carte" de bucătarul-şef. Casa Dicos este locul unde poţi comanda preparate româneşti după pofta inimii. Specialităţile casei sunt saramura de crap şi mititeii " a la Dicos".

Ceea ce m-au impresionat au fost mâncarea bună, băuturile şi muzica în surdină, care au completat atmosfera pentru a mă simţi bine. Casa Dicos este locul perfect unde îmi pot petrece timpul alături de prieteni, savurând un vin bun în timp ce ascult o muzică bună.Casa Dicos

Îmi place că este construită şi amenajată cu scopul ca eu să mă simt în largul meu, ca la mine acasă, având la dispoziţie un meniu diversificat, din care să mă pot decide uşor. Ştim cu toţii că, în alegerea unui restaurant bun, intervin factori precum: calitatea serviciilor, servire impecabilă, meniul să fie unul diversificat, inedit chiar, ambientul să fie unul de vis, toate acestea făcându-ne să ne lăsăm grijile la o parte!

Decorul este unul cald, în ton cu anotimpul de afară, sunt folosite culori calde care să mângâie privirea, creând o atmosferă primitoare.

Te încântă ceea ce ţi-am spus? Atunci, casa Dicos te aşteaptă pe tărâmul deliciilor culinare!

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement