5 ingrediente exotice din Filipine (V)

Home « Ghid « Rețete Internaționale

Lanciao este cunoscut ca supa nr. 5. La prima vedere, pare ca orice altă supă, care este servită ca aperitiv în orice restaurant. Dar această supă nu se aseamănă cu cea de pui sau de vită.

Lanciao se face din testiculele şi penisul unui taur sau bou. Mulţi oameni cred că are un efect afrodisiac. Această supă misterioasă este servită în mai multe restaurante din Cebu City.

Lanciao este o supă formată din organele genitale ale unui taur, despre care se crede că au proprietăţi afrodisiace. Această mărturie provine de la cei care mănâncă supa în mod regulat. Pardon pentru cititorii noştri chinezi, deoarece lanciao este un cuvânt murdar în Hoikien, dar ăsta e modul în care localnicii numesc supa în Cebu şi unele părţi ale Visayas.

Pentru a pregăti supa, ai nevoie de supă şi de coadă de bou feliată, aceasta va adăuga unele arome la felul de mâncare. Şi, în fine, în plus faţă de alte ingrediente aromatice, vei avea nevoie de Sibot, un amestec de plante din China, folosit la prepararea cărnii de vită sau a supei de pui. Organele taurului trebuie să fie pre-fierte şi scurse 5 - 10 minute, apoi spălate de impurităţi. Gătite încet, timp de mai multe ore, ar putea dura cel puţin 6 ore.

Citeste mai multe pe zappernews.ro

Publicat in: mai 2014
Etichete pentru acest articol: bucataria internationala, lanciao, mancare, retete culinare, supa
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement