Aripioare de pui picante ( Spicy Chicken Wings)

Home « Ghid « Rețete Internaționale

Aceste aripioare sunt gatite la gratar cu sos italian si sos picant. 10 portii.
 

Incrediente:

     1/2 cana si 1 lingurita. sos de soia, divizat
     1/2 ceasca sos italian
     3 kg aripi de pui preparate
     1/4 ceasca de unt
     1/4 ceasca sos picant

Mod de preparare:

Pregatiti aripioarele, curatati-le de resturi (pene, bucati de piele nedorita, etc).

Într-o punga de plastic, se amestecă împreună sosul de soia jumatate de ceasca si aripioarele. Se inchide punga şi se lasa cel puţin cinci ore sau se lasă la marinat peste noapte. Incalziti gratarul la nivel mediu.

 Se topeşte untul într-o cratiţă, apoi se adaugă sosul de soia şi restul de sos de ardei iute dupa gust, apoi mutati-l in alt loc, departe de caldura.
 Lasati aripioarele de pui marinate la uscat pe un prosop de hârtie, apoi fierbeti-le pana se rumenesc, intorcandu-le în mod frecvent, aproximativ o jumătate de oră.
 Glazurati aripile cu sos de unt, amestecati.

 

Pofta buna!

de:  Benjamin Jackson

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: aripioare, gratar, mancare, picant, pui
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement