Carbonara fettuccine (Fettuccine Carbonara)

Home « Ghid « Rețete Internaționale

Carbonara cu fettuccine (Fettuccine Carbonara)

Aceasta reteta este o mancare italiana clasica. Sosul alb cremos complimenteaza ciupercile si bacon-ul. 4 portii.

Ingrediente:

- 5 cani paste fettuccine

- 6 felii bacon, taiate subtire

- 1 cana ciuperci albe, taiate subtire

- 300 g. smantana

- 4 oua, batute usor

- 1 cana parmezan, ras

Instructiuni:

Incalzeste o oala cu apa sarata si fierbe pastele fettuccine pentru 10 minute, sau pana se fac al dente. Scurge bine. Transfera pastele intr-un castron si acopera ca sa le tii calde.

Prajeste bacon-ul intr-o tigaie mare, amestecand ocazional, pana bacon-ul se face crocant. Amesteca si ciupercile si continua sa tii pe foc pana se inmoaie. Adauga smantana si pune restul ingredientelor. 

by Martin 

Combina rapid mixtura de bacon, pastele fierbinti, ouale si branza intr-o cratita.

Serveste imediat cu ceva parmezan deasupra, daca mai vrei.

 
Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: carbonara, fettuccine, parmezan, paste, retete, smantana
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement