Rulouri de pui picante de primavara ( Spicy Chicken Spring Rolls)

Home « Ghid « Rețete Internaționale

Rulouri picante de primavara ( Spicy Chicken Spring Rolls) cu carne de pui, sos de BBQ si legume. 20 rulouri .

Ingrediente:

     4 cesti de ulei pentru prajit
     20 uncii divizate -conserve de carne de pui (tocata si uscate)
     1 ceapa
     1/2 ceasca de varza (mărunţită)
     1 morcov
     1/4 ceasca sos barbeque
     dupa gust sos fierbinte, sos de soia, sos Worcestershire

 

Mod de preparare:

Caliti caeapa si morcovii rasi in prealabil cu o razatoare pentru branza

Incingeti uleiul la 357F (190C) intr-o tigaie potrivita pentru prajit

Amesteca sosurile, carnea de pui si legumele, într-un castron

Imparte compozitia in portii de aproximativ o lingurita si umpleti in partea centrala rulouri cu aceasta.

Umeziti-va degetele in apa, rulati amestecul si inchideti marginile cu mana.

Se prajeste in ulei incins timp de aproximativ cinci minute (sau pana se rumenesc)

Asezati dupa prajire pe prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de ulei.

 

Pofta buna!

de: Philip Lam

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: mancare, picant, pui, rulouri
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement