Somon la cuptor cu miere si mustar (Honey Mustard Baked Salmon)

Home « Ghid « Rețete Internaționale

Somon la cuptor cu miere si mustar (Honey Mustard Baked Salmon)

Somon dulce acrisor cu nuci, Dijon si miere. Pentru 4 persoane.

Ingrediente:

- 1/4 cana unt topit

- 3 linguri mustar (Dijon)

- 1 1/2 linguri miere

- 1/4 cana pesmet (uscat)

- 1/4 cana nuci pecan, taiate fin

- 4 linguri patrunjel proaspat, taiat

- 450 g. somon (4 file-uri)

- sare si piper (dupa gust)

- 1 lamaie

Cum se face:

Incepe sa incalzesti cuptorul la 200 C.

Combina untul, mustarul si mierea intr-un vas. Apoi, in alt vas, combina pesmetul, nucile si patrunjelul.

Unge somonul cu sosul de miere si mustar, apoi presara mixtura de pesmet peste file-uri.

Coace in cuptorul preincalzit pentru aproape 15 minute pana este gata (foloseste o furculita ca sa vezi). Pune sare si piper cat iti place, apoi fa o garnitura din felii de lamaie,nimic mai simplu.

by Geeta 

 
Publicat in: martie 2012
Etichete pentru acest articol: lamaie, miere, mustar, retete, sare si piper, somon
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement