Ardei umpluți cu brânză

Home « Ghid « Rețete Tradiționale

Brânza topită cu orez este o combinație bună pentru a umple ardeii copți.

INGREDIENTE:

-  8 ardei

-  1 cană de orez
-  225 grame bucăți de brânză Cheddar tocată
-  3 căței de usturoi taiati
-  o ceapă tocată
-  2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat marunt
-  sare și piper proaspat măcinat
-  2 linguri de unt
-  puțină apă


Preparare:

Se scot cotoarele ardeilor și se scutură bine de semințe. Se fierb într-o cratiță mare și se usucă bine.
Se găteste orezul conform instrucțiunilor.
Adăugati ceapa și usturoiul într-o tigaie cu unt ,preîncălzită  și prăjiti până ceapa devine fragedă. Se adaugă apa și brânza Cheddar și se amestecă până se topește și iar apoi cu restul ingredientelor. Gustați pentru condimentare. Adăugati orezul, sarea și piperul în tigaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiti ardeii până capătă o culoare maronie. Se presară cu sare și piper dacă este nevoie.
 

 

 

Publicat in: iunie 2012
Etichete pentru acest articol: ardei cu branza, ardei fara carne, iunie
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement