Piept de pui, înăbuşit în sos de muştar cu tarhon

Home « Ghid « Rețete Tradiționale

Pentru prepararea acestei reţete avem nevoie de:

1 lingură ulei de floarea soarelui
2 bucăţi de piept de pui, dezosat şi fără piele
200ml smântână lichidă
muştar Dijon şi muştar boabe, câte ½ lingură din fiecare
¼ linguriţă de tarhon uscat sau 2 fire de tarhon proaspăt

Este o reţetă foarte uşor de realizat, aşa că începem cu încălzirea cuptorului la 180ºC. Apoi încingem uleiul intr-o tigaie, se asezonează piptul; de pui şi se rumeneşte aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Când este gata puiul se dă deoparte.

Amestecăm muştarul, smântâna şi tarhonul în tigaie până devine o pastă omogenă. Se aduce la punctul de fierbere. Punem  puiul la loc în tigaie şi îl stropim cu sos. Se dă la cuptor şi se lasă aprox. 20 de minute până când se pătrunde puiul, iar sosul începe să fiarbă. Se poate servi  cu garnitură de fasole verde şi orez.

Vă urez, poftă bună!

 

 

Gabi- Ionela Ciucă

Publicat in: mai 2012
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement