Control- barul unde distracția preia comanda

Home « Localuri « Baruri

De câte ori ai Controlul total asupra lucrurilor ce se întâmplă în viața ta zi de zi? Dar asupra distracției? Dacă ai nevoie de mai mult de 5 minute pentru a răspunde la întrebarea noastră este clar că trebuie să schimbi neapărat ceva. Și pentru că nu ne permitem să îți sugerăm o schimbare radicală de personalitate, ne vom limita la a-ți prezenta barul Control.

Istoria Controlului 

Name

Barul a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind în realitate continuatorul clubului The Loft- Mansarda lui Jumbo. Este unul dintre cele mai mari baruri/ cluburi de muzică alternativă din Capitală, ocupând nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Este împărțit în patru zone, de unde poți alege în cadrul căreia dintre ele vrei să stai și să socializezi cu prietenii : o zonă pentru concerte (aparent neîncăpătoare pentru câți clienți iau parte la concerte), o sală alăturată și două baruri ticsite de sticle de băuturi (unul la intrare și al doilea în încăperea de lângă cea pentru concerte). La capitolul decor, barul nu este nici extravagant dar nici kitchos, pereții fiind decorați simplist cu desene abstracte, atent alese.

Evenimente și meniu 

Pe lângă muzica indie, pe care o poți asculta destul de des în Control, poți participa la concerte live de tot felul, de la muzică rock la acorduri de electro, accentul fiind pus pe distracție și muzică de calitate. Atunci când nu sunt organizate concerte live, poți avea norocul de a participa la piese de teatru susținute de actori tineri și talentați, poți primi autografe de la scriitori veniți să-și lanseze cărțile sau poți să-ți dai cu părerea despre talentul artiștilor contemporani ce-si expun lucrările aici. Indiferent de ce evenimente sunt nu uita să te distrezi.

Name

Prețurile sunt așa cum ne-au obișnuit și celelalte cluburi de muzică alternativă. Și dacă tot vorbim despre ele este bine să vă spunem că nu este nevoie de un card plin, fiind comparabile cu cele de la cantinele studențești. Fie că este vorba despre berea la sticlă sau la draft. despre o răcoritoare clasică sau de un fresh de portocale toate costă între 5 și 15 lei, ceea ce nu este deloc scump. Dar poate că preferați un pahar de vin pentru care veți plăti, în funcție de ce vin alegeți, între 28 și 60 de lei, iar pentru cocktailuri și shoturi nota de plată se va ridica la 12 lei. Cafelele și energizantele sunt între 7 și 11 lei.

Cum ajungi la Control?

Este foarte ușor de ajuns în Control. E chiar în Pasajul Victoria, la o aruncătură de băţ de Universitate, numai bun să te retragi acolo după o plimbare prin centrul Bucureştiului.

 

Autor:  Oana Calițu

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: bar, Control, distractie, muzica alternativa, Pasajul Victoria
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement