Cluburile exclusiviste din Capitala inchise pentru 3 luni

Home « Localuri « Cluburi

Cluburile din zona Lacul Tei sunt recunoscute pentru clientela exclusivistă, pentru fastul de care dau dovadă, dar şi pentru popularitatea pe care şi-au câştigat-o de-a lungul timpului. Odată păşiti în lumea bitzilor, te poţi intersecta cu spuma laptelui a Capitalei sau te poţi undui pe ritmurile muzicii avându-l ca partener pe ringul de dans pe Botezatu. Cu toţii am auzit de ele, la fel de mulţi le-am şi călcat pragul, însă pentru următoarele 3 luni, sunt sigură că pentru fiecare petrecăreţ această veste nu va fi una tocmai pe placul lui!

 

Astfel, în urma unui control efectuat sâmbătă seara la Bamboo şi Barletto (fostul Turabo Society) de către Garda Financiară, s-a constatat că erau nereguli, aceştia aplicând amenzi de 32.000 de lei şi confiscând aproape 50.000 de lei, iar în cazul a două cluburi a dispus suspendarea activităţii. Comisarii GF ar fi constatat că personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale şi lipseau înregistrările obligatorii din documentele justificative contabile.cluburi

 

"În urma unui control al Gărzii financiare, s-a luat decizia închiderii clubului pe o perioadă de trei luni, însă decizia a fost contestată atât în momentul contolului, cât şi prin depunerea unei contestaţii în instanţă, astfel încât măsura nu se va aplica până la finalizarea procesului (conform OG 2/2001 Art. 32 al. 3). Clubul Barletto rămâne deschis", au precizat asociaţii. În schimb, asociaţii Clubului Barletto au contestat închiderea clubului, astfel încât acesta va rămâne deschis, până la finalizarea procesului.

 

                                                                                                                                                                   Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Bamboo, Barletto, cluburi, cluburi Bucuresti, inedit
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement