Distractie de 1 decembrie

Home « Localuri « Cluburi

Se apropie Ziua Naţională a României, prilej cu care avem zi liberă, deci...distracţie! Sigur, ne bucurăm cu toţii, pentru că ne vom putea odihni, sărbători, distra, mânca etc, după placul inimii. Şi cum m-am referit la distracţie, m-am gândit să detaliez câteva cluburi din Bucureşti, unde ne-am putea distra împreună cu prietenii.

 

Cu siguranţă am auzit de Kristal Glam Club, situat pe strada Sebastian Bach, nr. 2, renumit pentru Kristal Mania, care provoacă dependenţă. Nici nu se pune în discuţie ca acest club să nu fie cel mai tare club de noapte din Bucureşti!
 

Dj de renume naţional şi internaţional vin în mod regulat să mixeze aici, iar evenimentele cu marca Kristal Glam Club sunt de mare amploare, fiind foarte cunoscute peste tot. Ecrane uriaşe, un ring de dans valabil, un cocktail-bar la standarde internaţionale şi multe alte surprize se regăsec în grila acestui club.

Clubul The Office, situat pe Tache Ionescu, nr. 2, sector 1, Bucureşti, s-a lansat, în România, cu un stil unic, cunoscut şi pentru tradiţia de a începe week-endul joia.

Clubul Office se bucură de o mare trecere în rândul mondenităţilor, dar asta nu trebuie văzut ca un impediment, ci locul ideal pentru ieşit cu prietenii.

PAT, de pe Calea Victoriei, nr. 163, este un club high class, exclusivist, trendy şi destul de scump.
cocktail

Miercurea e seară de karaoke, joi seara latino, iar vineri şi sâmbătă disco şi r&b, chiar însuşi CRBL organizează petreceri hip-hop aici.


Şi pentru a încheia într-o notă inedită, pentru iubitorii jazz-ului, Art Jazz Club, de pe B-dul N. Bălcescu, 23A, este locul perfect pentru o atmosferă plăcută şi relaxantă, într-o după-amiază sau seară cu prietenii. Este un spaţiu intim, în care atmosfera anilor de glorie ai muzicii jazz încântă pe toţi iubitorii acestui gen de muzică.
 

sursă imagine: danshamptons.com

 

Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: cluburi, cluburi bucuresti, cocktail de, poze club
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement