The Winery Outlet - Crama Halewood

Home « Localuri « Crame

Halewood România, companie producătoare de băuturi alcoolice din România, filiala companiei britanice Halewood International, a deschis un nou magazin, The Winery Outlet, în Bucureşti, pe Calea Moşilor, numărul 268-270, oferind cumpărătorilor sute de sortimente de vin la preţuri de producător şi importator direct, având posibilitatea să aleagă vinurile produse de Halewood, precum şi vinuri din podgorii renumite din Europa, America, Australia şi Africa, pe care compania le importă în România.

 

Deschiderea de noi magazine face parte din strategia de dezvoltare, iar pe lângă obiectivele de ordin comercial, magazinele permit o interacţiune directă cu acei consumatori finali care, pe de o parte, au răspunsuri de specialitate la întrebări legate de vinurile noastre iar, pe de alta, oferă opinii valoroase care să ajute în măsurarea percepţiei consumatorului fidel.

 

Compania de vinuri activează pe piața românească prin 3 companii: Domeniile Halewood, care administrează 350 de hectare de vie în regiunile Dealu Mare, Podișul Transilvaniei și Murfatlar pentru producția de struguri, Cramele Halewood, care produc efectiv vinul și îl distribuie pe piața internă, și Halewood România, compania care se ocupă de exportul de vin.CRAME BUCURESTI

 

Vinurile din portofoliul Halewood sunt distribuite în marile lanțuri de magazine, în retailul tradițional și pe rețeaua HoReCa. Portofoliul Halewood cuprinde branduri ca Caribbean Twist, Millennium, Byzantium, Prahova Valley, Private Reserve, Special Reserve, Premiat Reserva, La Crama, Rhein Extra, Red Square etc.

 

Producția medie anuală de vin se ridică la 42.000 de hectolitri, iar capacitatea de stocare totalizează 90.420 de hectolitri.

 

Compania mai are magazine în Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Târgovişte, Urlaţi, Sibiu şi Constanţa.

 

sursă imagine: adevarul.ro

 

Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: crama, crame, crame bucuresti, vinuri vechi
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement