Nu conteaza meseria - mananci sanatos!

Home « Localuri « Cu livrare

Aud din ce în ce mai des problema mesei atunci când ai o meserie care implică munca pe șantiere. Nu contează dacă ești zidar, instalator sau șofer pe mașini de șantier masa de prânz este importantă. Din comoditate majoritatea preferăm să mâncăm nesănătos, să optăm pentru mâncare de tip ”junk food„ și asta ne afectează atât sănătatea căt si greutatea corporală.

Nu contează orașul în care lucrezi sau cât de departe este șantierul, nu contează ora la care ai timp liber să mănânci. Toate acestea reprezintă doar scuze pe care noi le invocăm și nu ne dăm interesul în a avea o masă caldă și sănătoasă.

Munciți din greu pentru a construi Romania. Dupa stres, agitație, riscuri, planificări, termene limită, aveți nevoie de un moment liber, iar acest moment este pauza de prânz! Cea mai importantă masă a zilei ar trebui să vă mențină vie energia câteva ore bune, iar eu am găsit soluția. Știu ca munciți mult și suportați multe. Sunteți bărbați și aveți nevoie de un prânz consistent.

M-am hotărât să mă interesez și să văd cine oferă mâncare, la prețuri accesibile tuturor și indiferent de locația noastră. Am întrebat majoritatea cunoscuților mei care se află în aceesi situație și majoritatea mi-au oferit o singură variantă în rezolvarea problemei cu masa de prânz.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este să accesați site-ul Eater, iar ei se vor ocupa de restul. Timp de 4 ore livrează gratuit meniurile preferate. Aici găsiți restaurante din toată țara, cu specific atât românesc cât și internațional, cu meniuri diversificate ce reușesc să satisfacă orice client.

Eu vă recomand 3 dintre multele restaurate încercate de mine și pentru care nu am nimic de reproșat. Livrarea a fost făcută la timp, mâncarea delicioasă și nu am râmas mai săracă. :)

Qzine este un restaurant cu specific românesc. Prin catering delivery echipa Qzine ințelege preparate culinare proaspat gătite in momentul sosirii comenzii, din ingredinte atent selectionate de la furnizori de incredere, livrate cât mai rapid la un preț corect.

Un alt restaurant de care eu am prins drag este Restaurantul Nicoresti. Cu specific Internațional, Pescăresc și Românesc, care vă oferă o gamă largă de mâncare. Indiferent dacă vrei o masă cu specific tradițional românesc sau ceva din bucătăriile internaționale, acest restaurant este o variantă bună în orice zi de muncă.

Puteți comanda din meniul cu specific vânătoresc: fazan cu sos picant si ciuperci, pulpă de rață și sturion la grătar și toate acestea le găsiți la Restaurantul Terasa Doamnei care la fel ca cele amintite mai sus iți oferă o masă sănătosă indiferent de meseria pe care o practici, bugetul financiar disponibil și locația în care ești.

Dragii mei, nu contează ce meserie aveți, în ce condiții lucrați sau de cați bani dispuneți, masa de prânz este cea mai importantă și dacă nu este una sănătoasă poate să fie un impediment în a vă desfășura activitatea dumneavoastră zilnică.

Roxana Samfira
Sursă foto: bildkonst.fi

 

Publicat in: septembrie 2014
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement