Cofetaria Victoria, tărâmul dulce

Home « Localuri « Patiserii

Totul a luat naştere de la câteva reţete bine gândite, ingrediente de cea mai bună calitate, multă dragoste şi devotament în fiecare prăjiturică. Cam asta este reţeta principală pe care cofetăria Victoria o foloseşte cu regularitate.

O cofetărie cu tradiţie:

Cofetăria Victoria, păstrează reţetele cu mare stricteţe şi tine ca acestea să nu fie schimbate nici măcar cu un gram de zahăr în plus sau în minus. Calitatea îşi spune cuvântul numai când păşeşti pentru prima dată în acest loc. Toate reţetele folosite sunt reţete de casa, cremele sunt realizate prin procedee tradiţionale iar cozonacii şi Pasca sunt exact “ca la mama acasă”. Ce o deosebeşte de restul cofetăriilor sunt ingredientele de cea mai bună calitate, naturale şi lipsa aditivilor pe care îi găsim în restul produselor de pe piaţă.

 
Deliciile casei:

Puteţi găsi o gamă variată de prăjituri de casă, cum ar fi: Albă că Zăpadă, prăjitură cu pepene, tort cu mere şi multe multe altele.
Produse de patiserie de toate felurile, toruri pentru toate ocaziile şi pe toate gusturile. Una din caracteristicile foarte importantă a produselor este faptul că acestea nu sunt obţinute în serie, se lucrează manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, fără coloranţi sau conservanţi chimici.

Cu ce lucrează cofetăria Victoria:

Cofetăria Victoria, dispune de un laborator de peste 250 mp, dotat cu echipamente de ultimă generaţie, provenind de la firme de renume din Italia şi Franța
Personalul este calificat cu o experienţă bogată în domeniu.
Preţurile sunt variate, pornind de la 9 lei, nu sunt preturi foarte mici însă credeţi-mă că îşi merită toţi banii şi merită încercat măcar o dată.
Aşa că, dacă treceţi pe lângă această cofetărie sau dacă vreţi să va desfătaţi simţurile cu ceva bun, nu ezitaţi să încercaţi, sigur nu veţi regreta!

Foto: cofetariavictoria.ro

Autor: Gabi- Ionela Ciucă

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement