Editie speciala de Craciun, marca Madame Lucie

Home « Localuri « Patiserii

Cum să nu iubeşti această perioadă de sărbătoare, când toată lumea te înconjoară cu veselie şi dulciuri? Până şi fulgii de nea au arome divine, de macarons, ca cele preparate de către "doamna" Capitalei, Madame Lucie.

Situată în zona Dorobanţi, pe strada Tudor Ştefan nr. 26, într-un decor la fel de colorat ca fursecurile în sine, care menţin spiritul Crăciunului mereu viu, "Madame Lucie" a pregătit iubitorilor de macarons o ediţie specială de Crăciun, cu patru arome noi obţinute din ingrediente naturale: vin fiert, ciocolată cu rom, scorţişoară şi turtă dulce.

Odată ce le-ai gustat, inevitabil te îndrăgosteşti aşa de tare de frumoasele macarons, încât îţi vine să le iei acasă, ca să le împărţi cu cei dragi. Pentru asta, Madame Lucie are pregătite câteva idei de cadouri delicioase, cum ar fi cutia rotundă în ediţie specială de Crăciun, coşurile de Crăciun Panier de Noel Classic şi Panier de Noel Gourmet sau marshmallows cu arome de mentă, violetă şi zmeură.

Cutia rotundă în ediţie specială de Crăciun conţine 24 de macarons în aromele de sărbători, respectiv vin fiert, ciocolată cu rom, scorţişoară şi turtă dulce, dar şi alte arome consacrate ale Madame Lucie (180 RON), iar coşurile de Crăciun Panier de Noel Classic şi Panier de Noel Gourmet sunt pline cu macarons aromate şi special create pentru Crăciun, dar şi cu dulceaţă, siropuri, uleiuri aromate şi şampanie.

În timp ce Panier de Noel Classic conţine o cutie cadou cu nouă macarons, dulceaţă de pepene galben Madame Lucie, sirop cu aromă de macarons, o şampanie Demoiselle, biscuiţi cu migdale şi marshmallows Madame Lucie, la preţul de 242 RON, Panier de Noel Gourmet conţine o cutie cadou de 18 macarons, dulceaţă de pepene galben, sirop cu aromă de macarons, ulei de măsline aromatizat cu trufe, oţet cu herbes de provence, biscuiţi cu migdale şi marshmallows şi o şampanie de 75 cl (359 RON).

Pe lângă aceste delicii colorate, mai găseşti macarons cu arome obţinute prin extracţie din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii.

În total, peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, împărţite în două game de produse. Una clasică, în care se regăsesc arome apetisante de ciocolată neagră din Sumatra, trandafir, zmeură, fistic, vanilie, lămâie, cafea braziliană, cocos şi ciocolată-banană. Şi alta gourmet, care aduce cele mai exotice şi interesante combinaţii: trufe şi nucă, ispahan, piersici şi caise, mango şi fructul pasiunii, yuzu şi mentă, portocale roşii şi ghimbir, dar şi noi arome florale: bergamotă, flori de portocal şi iasomie.

 

 

Irina B.


 

Publicat in: decembrie 2013
Etichete pentru acest articol: dulciuri, gastronomie, macarons, Madame Lucie
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement