Delicatesele unui Kuib

Home « Localuri « Restaurante

Cauți un loc în care să petreci clipe de neuitat? Un loc în care poți servi o masă liniștită în familie sau în care poți avea o cină distractivă cu prietenii? Ei bine, undeva la poalele Bucegilor este restaurantul în care vei petrece multe momente de neuitat!

 

 

Luați un peisaj care vă lasă fără cuvinte, un strop de arhitectură de calitate și asezonați cu mâncare de te lingi pe degete în cantități îndestulătoare și combinați-le într-un local deosebit: restaurantul Kuib.

 

Ce aduce nou acest restaurant?

 

Dacă v-ați săturat ca friptura pe care ați comandat-o să fie ba prea în sange, ba mult prea prăjită, Kuib a introdus în meniu o ofertă inedită: carnea pregătită pe rocă vulcanică încinsă, pe care fiecare client și-o prăjește cât dorește.

La masa clientului va fi adusă o piatră vulcanică încălzită la 250°C, pe care va sfârâi îmbietor o bucată de carne marinată. Clientul are posibilitatea să-şi gătească singur preparatul, atât cât doreşte!

vita pe roca vulcanica.jpg


Carnea este adusă la masă chiar pe aceste roci, care încinse ajung la temperaturi atât de mari încât carnea marinată se va coace în doar câteva minute, putând fi servită imediat.

Cei care vor cere aceste feluri vor primi la masă un platou solid de lemn, cu o rocă încinsă la peste 250 de grade, pe care se frig bucăți de carne de vită, înainte marinate. Fiecare client poate lăsa apoi carnea la rumenit exact atât cât vrea. Gazdele recomandă ca specialitatea să fie însoțită de cartofi aurii și salată de murături.

 

În afara faptului că este foarte sănătos, preparatul din carne de vită este şi extrem de apetisant.

 

Dacă nu ai chef să pui chiar tu carnea la rumenit, bucătarii te răsfaţă cu cele mai gustoase feluri de mâncare, fie că ţi-e poftă de o ciulama de pui, fie că ai mânca o porţie delicioasă de kebab din muşchiuleţ de viţel.

La Kuib nici n-o să ştii ce să încerci mai întâi! Bunătăţile din ingrediente naturale şi specialităţile de pâine proaspăt coapte îţi vor gâdila simţurile, în fiecare moment altfel, pentru că serile tematice sunt la loc de cinste.

Muschi de porc thailandez.jpg

Dar la Kuib se cântă și o poveste, prin intermediul pianinei vechi de aproape 100 de ani care este încă funcțională. Dincolo de acordurile muzicale, pianina face legătura cu trecutul istoric al ansamblului de clădiri din care s-a născut Kuibul. Situate în apropierea palatului regal, clădirile au asistat, probabil, la nenumărate serate culturale organizate la reședința regală sau în locuința compozitorului George Enescu.

 

Una peste alta Kuib-ul vă oferă de toate – cazare, masă, peisaj, design interior de bun gust, toate stropite cu un pic de istorie, scrie www.buildersmagazine.ro

 

Pentru că așa stă bine oricărui edificiu reprezentativ – să care de-a lungul timpului o istorie sau o poveste demnă de spus. Iar episodul din povestea clădirilor ocupate de restaurantul Kuib abia a început să fie scris.

Sursă foto: www.facebook.com/kuibrestaurant


Marina Plopeanu


 


 

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Localuri

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement