Restaurante si bucatari cu stil

Home « Localuri « Restaurante

În fiecare an, Texasul apare în știrile de pe prima pagină datorită tuturor festivalelor ce au loc în acest stat, alături de recunoașterea pe care o primesc bucătarii celebri. Iată câteva dintre ele:

 

Proprietarii de restaurante și bucătarii din Texas și-au arătat talentul la cel de-al 7-lea Festival al Gustului Nordic. Texas-ul este faimos în Sud pentru că are cele mai bune restaurante, cele mai bune metode de gătit și cei mai buni bucătari. Fiind unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate mâncărurilor din Texas, acesta a reușit să adune peste 20 de restaurante diferite ca să concureze unul împotriva celuilalt și câteva sute de vizitatori.

 

Câștigătorul competiției, la categoria cea mai bună tehnică de gătit, a fost desemnat restaurantul cu specific italian - NORTH, unul dintre cele mai populare restaurante din întregul oraș. O competiție secundară a avut loc în scopuri caritabile și, pre deosebire de competiția principală, care a fost judecată de o comisie specială, evenimentul de caritate a fost judecat de toată lumea. Câștigătorul, desemnat de către fani, a fost Tiffa's Treats.

 

Bucătarii celebri ai Texasului au făcut o apariție specială la Festivalul de Mâncare şi Vin din Orașul Muzicii - Tennessee. În SUA, foarte puțini bucătari sunt recunoscuţi pentru pasiunea cu care gătesc, aşa cum a făcut Tim Love. Localnicii din Nashville au avut posibilitatea să învețe cum acest bucătar face carnea să se desprindă de pe os și cum reușește să facă la grătar mâncărurile despre care oamenii vorbesc de ani de zile.

 

Love, care a fost văzut la televiziunile naționale precum “Food Network și E!”, este un pasionat al grătarului şi al mâncării texane. În trecut, Love era cunoscut ca fiind şeful faimoaselor restaurante precum Lonesome Dove Western Bistro, The Woodshed Smokehouse și the LOVESHACK. Anul acesta, Tim Love îi va învăța pe inițiații celui mai fierbinte festival de mâncare din Nashville cum să gătească un preparat în tigăi din fontă. Fanii preparatelor Tex-Mex, la fel ca fanii preparatelor Nouveau American, abia așteaptă să audă sfaturile lui Love.

 

În Dallas, mulți bucătari de restaurant îi ajută pe oameni să își atingă potențialul culinar, susținând seminarii la Piața Fermierilor. În SUA, Piețele Fermierilor sunt văzute ca fiind adunări ieftine, dar de elită, unde gurmanzii au șansa să încerce delicatese artizanale, produse crescute local, bunătățuri organice care nu se vând în mod normal în magazine. E ceva comun să auzi că multimilionarii cumpără din Piețele Fermierilor și, de asemenea, e un lucru normal să auzi cum companiile alimentare își înmatriculează produsele cu etichete organice, tocmai special pentru acest tip de piață. Și acum, în Dallas, gurmanzii care chiar vor să învețe cum să gătească ca un adevărat bucătar-șef participă la Piața Fermierilor tocmai pentru a învață acest lucru.

 

Cursurile sunt sponsorizate de Institutul American al Mâncărurilor și Vinurilor, în parteneriat cu Piața de Fermieri din Dallas. Numele profesorilor sunt binecunoscute în acea zonă, incluzând bucătarul Patton Robertson de la restaurantul Wolfgang Puck's Five Sixty, T.J. Legnick de la Shinsei și David Holben de la Del Friscoa's Double Eagle Steak House. Alte cursuri vor învăța patronii cum să pregătească mâncăruri delicioase, care pot rezista până la o săptămână.

 

Faimos datorită servirii de pui fript și de preparate cu specific sudic, alături de unele dintre cele mai bune vinuri din industrie, Max's Wine Dive, un bar din Dallas, a reușit să se facă renumit, găzduindu-și propria Bătălie a Strugurilor. În această competiție, angajații servesc 8 tipuri diferite de vin, iar patronii își aleg vinul alb sau roșu preferat. După ce se termină seara, voturile se numără și câștigătorii sunt puși în fruntea campaniei sociale a restaurantului Max's Wine Dive. Evenimentul începe pe 1 Mai și continuă până pe 31 Decembrie. Unele vinuri oferite de barul Max's Wine Dive sunt atât de rare, încât se găsesc doar aici. Așadar, dacă călătorești la Dallas, asigură-te că te oprești la Wine Dive pentru propria experiență cu licorile lui Bachus.

 

 

 

Autor: Ossiana Tepfenhart

sursa foto: popcultureblog.dallasnews.com

 

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: bucatari, festival, gastronomie, restaurante
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement