Sombrero, Margarita și mâncare mexicană cu tradiție

Home « Localuri « Restaurante

Maestru în arta culinară, Jimmy Constantin, a organizat și a pregătit, de-a lungul anilor, mese festive și mese de protocol la cel mai înalt nivel cum ar fi: protocolul organizat la palatul Cotroceni cu ocazia vizitei în România a președintelui S.U.A Bill Clinton, Gala Hagi sau Gala Cristian Topescu.

Situat pe strada Dr. Felix în square-ul de la intersecția Bulevardului Ion Mihalache cu Banu Manta, restaurant Don Taco se află la câteva sute de metri de Piața Victoriei și la câteva minute de kilometrul zero, într-una dintre cele mai selecte zone ale capitalei.

Meniul Don Taco este diversificat în specialități românești și internaționale, dar vedetele meniului sunt mâncărurile cu specific mexican.

Gustările mexicane sunt accesibile la preț și perfecte pentru o seară în oraș cu prietenii, deoarece se asortează perfect cu o bere rece: Nachos chips & salsa (10 lei), Chimichangas (20 lei) sau Quesadillias cașcaval și brânză ceddar (16 lei).

Din bucătăria mexicană vă recomand să încercați ca fel principal: Fajitas din piept de pui și vită (27,5 lei), Nachos cu pui (30 lei) sau Burittos (25 lei).

Don Taco are o soluție și pentru acei oameni al căror program nu le permite să servească masa în oraș: Meniul zilei.

Meniul zilei este avantajos la preț (20 lei), este alcătuit din două feluri principale de mâncare și vă propune două o gamă variată de opțiuni pe zi.

Eu cred că voi opta pentru o Ciorbă de văcuță de început și, pentru felul doi Porcul beat cu bere și tequila sună interesant.

Și dacă doriți să experimentați bucătăria mexicană, dar nu vă permite timpul să ajungeți la restaurant, prin eater.ro puteți comanda o masă copioasă, care va fi livrată oriunde vă aflați.

Autor: Ioana Dogaru.

Sursă foto: dontaco.ro

 

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: Don Taco, Mexic
Inapoi la categoria «« Localuri

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine
 • Restaurant Tapo

  Tapo  este locul rafinat care aduce impreuna conceptele de creative…

 • Acuarela

  În această sațietate culinară a apărut Acuarela Bufet , dornică…

 • La Madrileña

  La Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din…

 • Bucataria internationala la domiciliu

  Livram mancare din bucataria internationala la domiciliu sau birou preparata…

Advertisement