Ulei bio de argan Crudigno 250 ml

Home « Magazin « Ulei bio de argan Crudigno 250 ml

Ulei bio de argan Crudigno 250 ml

Ulei bio de argan Crudigno este obtinut, prin procedeele fizice de presare si filtrare. Este obtinut din agricultura organica. Este un ulei bogat in acid oleic si acid linoleic. Uleiul de argan este folosit in alimentatie in stare cruda dar este folosit cu succes si in industria cosmetica.
Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan. Arganul este un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa rara si valoroasa pentru tratarea a multiple probleme de natura cosmetica si medicala. Acesta contine un procent ridicat de acizi grasi esentiali si fenoli, fiind mult mai rezistent la oxidare decat uleiul de masline. De asemenea, contine vitamina A, acizi grasi omega-6 si omega-9 care ofera organismului multe dintre beneficiile specifice substantelor antioxidante.

Uleiul de aragan este folosit cu succes in tratarea pielii uscate, eczemelor, acneei, ridurilor, etc. Uleiul de argan este folosit pentru intretinerea si frumusetea pielii, parului, unghiilor. Are proprietati hidratante si protejeaza pielea, astfel incat poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebelusi. Multe femei utilizeaza acest ulei pentru a trata buzele uscate.

Consumat dimineaţa, uleiul de argan previne obezitatea, având efect de reducere a senzaţiei de foame.
Conţinutul în acid oleic al uleiului de argan este benefic în reglarea colesterolului.

Pret: 110 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie