Ulei esential lavanda 10 ml

Home « Magazin « Ulei esential lavanda 10 ml

Ulei esential lavanda 10 ml

Uleiul esential de lavanda are efect: calmant, sedativ, antispastic, antiinflamator, antibacterian, antiviral, antifungic, expectorant, hipotensiv, emenagog, cicatrizant, îndepărtează insectele.
Uleiul esential de lavanda este recomandat in afecţiuni ale sistemului nervos,aparatului digestiv, respirator,urinar, cardio vascular, afectiuni cutanate.
Ingrediente: ulei esenţial obţinut din părtile aeriene ale speciei Lavandula angustifolia, fam. Lamiaceae, care conţine linalool, acetat de linalil, β-ocimen, terpinen-4-ol.
Întrebuinţare:
Uz intern: uleiul esential de lavanda se amestecă cu o linguriţă de miere. În cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucăţică de pâine.
Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.
Uz extern: inhalaţii, candela de aromaterapie, masaj, baie, comprese.

Beneficiile medicale ale uleiului de lavanda includ: capacitatea sa de a elimina tensiunea nervoasa, calmarea durerii, dezinfectarea pielii, intensificarea circulatiei sangelui si tratarea problemelor respiratorii. Denumirea latina a lavandei este "lavare", care inseamna "sa se spele", datorita aromei sale, care da senzatia de prospetime.  

Uleiul de lavanda a fost utilizat in mod traditional in productia de parfumuri. Uleiul este foarte util in aromoterapie si multe preparate aromatice sunt realizate folosind ulei de levantica. Acesta se amesteca cu alte uleiuri esentiale, inclusiv lemn de cedru, pin, salvie tamaioasa, muscata si nucsoara. Astazi, uleiul de lavanda este folosit in diferite forme, inclusiv aromoterapie ulei, geluri, perfuzie, lotiune si sapunuri.

Pret: 15 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie