Fasole mung ecologica 500 gr

Home « Magazin « Fasole mung ecologica 500 gr

Fasole mung ecologica 500 gr

Fasolea mung provine din Asia si face parte din cultura traditionala. Contine vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu, iar albuminele, lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile. În bucataria ayurvedica, fasolea mung este considerata un aliment aducator de echilibru. Fata de fasolea europeana este mult mai dulce si fierbe mai usor. Se poate consuma ca si fasolea europeana sau se poate lastari, tinandu-se 4 ore la lumina iar restul la intuneric pâna când cresc muguri lungi de 5 cm, plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat în stare cruda sau usor opariti. Boabele încoltite se adauga în supe asezonate cu busuioc sau rozmarin, iar mugurii se consuma sub forma de salate.

Pret: 12 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie