Papaya uscat bio 100 gr

Home « Magazin « Papaya uscat bio 100 gr

Papaya uscat bio 100 gr

Supranumit si “fructul ingerilor”, acest fruct este bogat in magneziu, potasiu, fier, calciu si alte minerale precum si vitamine A, C, E si cu un conţinut de beta-caroten mai mare decat morcovul. Fructul de Papaya prezinta numeroase beneficii asupra organismuluiAliment naturist pentru o dieta sanatoasa.
Acest fruct tropical delicios si nutritiv crestea initial numai in sudul Mexicului si Costa Rica. Datorita spaniolilor, care au introdus papaya in Manila la jumatatea secolului XVI, acesta creste astazi peste tot la tropice. Primul producator la lumii este de departe SUA, majoritatea fructelor fiind crescute in Hawai.
Pe plan nutritional acesta este un fruct foarte important in tarile in curs de dezvoltare, deoarece creste tot timpul anului si este o sursa excelenta de vitamina C. Ca majoritatea celorlate fructe si legume portocalii, papaya este de asemnea o sursa importanta de betacaroten , substanta pe care organismul o transforma in vitamian A. Prin urmare, este un fruct excelent pentru tratarea afectiunilor cutanate dar si pentru intarirea sistemului imunitar.
De asemenea este benefic pentru invalizi, ajuta la reducerea colesterolului dar si la mentinerea functiei normale a vezicii urinare. Principala componenta este o enzima numita papaina, foarte utila la digestie

Pret: 4 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie