Ulei esential ylang-ylang 10 ml

Home « Magazin « Ulei esential ylang-ylang 10 ml

Ulei esential ylang-ylang 10 ml

Actiune: Ylang-ylang este un mic copac tropical cu flori roz, mov sau galbene, ce creste in Insulele Filipine, Madagascar, Indonezia, Tahiti si pe coasta de vest a Africii. In dialectul local Ylang-ylang inseamna "Floarea florilor" fiind inaltat la acest rang pentru mirosul sau aparte. Numele sau provine din limba malgasa, unde "Alang-ilang” sugereaza modul de crestere al florilor pe crengi.

Uleiul de Ylang-ylang este un reputat afrodiziac. In Indonezia bunaoara, traditia cere ca patul de nunta al tinerilor casatoriti sa fie presarat cu flori de Ylang-ylang.In Filipine, femeile obisnuiesc sa foloseasca creme de piele avand ca baza uleiul de nuca de cocos si parfum de Ylang-ylang.In epoca victoriana in Anglia, era foarte popular Uleiul Macassar pentru tratamentul parului, in compozitia caruia intra si acest ulei.

Datorita mirosului sau deosebit, acest ulei se regaseste in multe parfumuri de lux cu nota florala sau orientala.

Utilizare pentru trup si suflet:

Esenta de Ylang-ylang are un efect sedativ si calmant asupra sistemului nervos, favorizand relaxarea. El este util in caz de anxietate, depresie, stres, stari tensionate sub forma de bai, masaj sau candele.Are un rol important in hipertensiunea arteriala crescuta.

De asemenea, este util in caz de palpitatii asociate cu anxietate si panica. Se recomanda utilizarea sub forma de bai sau masaj.Uleiul de Ylang-ylang are reputatia unui afrodiziac eficace atat pentru barbati cat si pentru femei.

Utilizarea lui duce la depasirea inhibitiilor si la crearea unei atmosfere speciale, propice relatiilor de cuplu. De asemenea, poate fi incercat in cazuri de impotenta sau frigiditate. Se poate utiliza in candela si mai ales intr-un masaj exotic, senzual.

Uleiul de Ylang-ylang este foarte potrivit pentru persoanele foarte ocupate, care muncesc din greu, adesea in conditii tensionate, chiar stresante si care au foarte putin timp liber. Utilizand Ylang-ylang veti reusi sa va relaxati, veti incepe sa va simtiti mai bine si va va reveni pofta de viata.

Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

Pret: 12 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie