Ulei rozmarin volatil 10 ml

Home « Magazin « Ulei rozmarin volatil 10 ml

Ulei rozmarin volatil 10 ml


Este interzis persoanelor hipertensive.
Mod de administrare:
- intern: 2-4 picaturi de ulei diluat in miere, pe zahar sau intr-un lichid de 2-3 ori pe zi.
- extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj sau in 100 ml. alcool (frectii in caz de raceala), aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml. apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml. apa fierbinte.

Rozmarinul era folosit din Antichitate ca planta medicinala, rituala si condimentara. In Grecia antica oamenii simpli din popor nu aveau acces la tamaia extrem de scumpa si atunci ardeau pe altarele zeilor crengute de Rozmarin. Romanii de asemenea il considerau planta sacra, iar urme de Rozmarin s-au gasit si in mormintele faraonilor din Egipt.

Uleiul de Rozmarin intensifica circulatia sangelui la nivelul creierului, ajutand astfel la cresterea capacitatii de concentrare si la imbunatatirea memoriei. In aceste cazuri este util sa fie ars in candela.Tot sub forma arderii in candela, dar si ca masaj el da rezultate bune in combaterea migrenelor, a durerilor de cap si in debilitate generala.

Rozmarinul este un bun tonic digestiv, favorizand secretia bilei si functionarea normala a ficatului. Fiind antiseptic si antispasmodic se foloseste cu succes contra infectiilor gastrointestinale, a flatulentei, colicilor. Se aplica masaj local.

Prin proprietatile antiseptice si tonice este benefic in cazuri de gripa, raceala, tuse, ca si inhalatii, candela, masaj, baie.

Uleiul de rozmarin se poate folosi cu succes in artrita, reumatism, si dureri musculare cauzate de: entorse, luxatii, datorita efectului de incalzire la nivelul tegumentelor.

Este un ulei energizant, potrivit in stari de debilitate, slabiciune, nervozitate.

Uleiul de Rozmarin va va ajuta sa va deblocati energiile interne, sa va simtiti mai puternic si sa va imbunatatiti relatiile cu cei din jur.

Pret: 8 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie