Ulei de in presat la rece 20 ml

Home « Magazin « Ulei de in presat la rece 20 ml

Ulei de in presat la rece 20 ml

Uleiul de in presat la rece este o importantă sursă de Omega 3 si Omega 6 care contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului.

Ingrediente:
Ulei de seminte de in (Lini oleum) presat la rece nerafinat care conţine 50 - 60% acizi grasi omega-3 sub formă de acid alfa-linolenic (ALA), omega 6, lignani.

Efect
Scade colesterolul reducand semnificativ riscul bolilor cardiovasculare, antioxidant, antiinflamator, hipoglicemiant, cicatrizant.

Recomandari
Uz intern: scaderea colesterolului cu reducerea semnificativa a riscului bolilor cardiovasculare, prevenirea atacurilor de cord si a accidentelor cerebrovasculare. Mai multe studii umane, de asemenea, sugereaza ca dietele bogate in acizi grasi omega-3 (inclusiv ALA) pot duce la scăderea tensiunii arteriale. Reduce inflamaţia articulaţiilor, rinichilor şi pielii fiind recomandat in reumatism, guta, cistite, psoriazis. Util in constipaţie, hemoroizi, diverticuloza. Lignanii au demonstrat efect antitumoral jucand un rol inportant în prevenirea tumorilor de san, colon, prostata şi de piele.
Uz extern: tratamentul local al eczemelor, ulcerelor cutanate, arsurilor, furunculelor.

Contraindicaţii
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la seminţe de in.

Sarcină şi alăptare
Poate fi consumat de femeile însărcinate şi mamele care alăptează.

Întrebuinţare : 1 lingurita de 3 ori pe zi.
Pentru o mai bună absorbţie uleiul de seminţe de in se foloseşte împreună cu brânză de vaci, iaurt sau se adaugă pe salate.
Nu este potrivit pentru gătit (fierbere, prăjire).

Pret: 24 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie