Bomboane Bio pentru gat cu extract de echinaceea Krauter 50 gr

Home « Magazin « Bomboane Bio pentru gat cu extract de echinaceea Krauter 50 gr

Bomboane Bio pentru gat cu extract de echinaceea Krauter 50 gr

Bomboanele Bio cu echinaceea Krauter pot fi folosite pentru ameliorarea simptomelor racelii, gripei si laringitei, datorita proprietatii echinaceei de tonifiere a sistemului imunitar si datorita extractului de brad, eficient in afectiunile respiratorii provocate de bronsite, laringite, guturai sau sinuzita. Echinaceea este eficienta in combaterea infectiilor, iar extractul de brad are efecte relaxante.
Echinaceea este o plantă cu numeroase utilizări în medicină, fiind folosită, în special, în tratamentul răcelilor, al gripei, al colicilor, al infecţiilor, al rănilor deschise şi, nu în ultimul rând, al muşcăturilor de şarpe. Efectele benefice ale acestei plante în tratarea infecţiilor pot rezulta din stimularea sistemului imunitar a€“ administrarea de echinaceea duce la creşterea numărului de celule imune din sânge, ajutând astfel la combaterea rapidă a răcelilor şi a afecţiunilor conexe. Echinaceea sporeşte abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhibă virusurile şi de a activa alte răspunsuri şi reacţii de imunizare a organismului. Bomboanele Bio cu echinaceea pentru gât Krauter au un gust plăcut aromat, nu conţin gluten şi lactoză şi reprezintă un tratament ideal în caz de răceală. Extractul de plante şi uleiuri eterice conferă un efect benefic pentru gât şi laringe.
Pentru a atenua durerile de gât, pe lângă administrarea bomboanelor cu echinaceea BIO este recomandat un consum mare de lichide călduţe sau reci, evitându-se cele fierbinţi care pot irita gâtul şi înghiţirea unor alimente cât mai fluide.

Mod de utilizare: Poate fi folosit în orice perioadă datorită gustului aromat de echinaceea. Este practic şi uşor de administrat.

Ingrediente: Zahăr, sirop de porumb, arome naturale, extract de echinacea, extract de conuri de brad (din medii controlate biologic).

Pret: 13 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie