Ulei de catina 10 ml

Home « Magazin « Ulei de catina 10 ml

Ulei de catina 10 ml

Uleiul de catină conține o serie de elemente bioactive rare, este astfel un ulei special cu proprietăți nutritive, revitalizante, antirid, protector solar. Stimulează regenerarea cutanată. Cercetările moderne au descoperit o serie de valori nutriţionale şi medicinale ale fructelor de cătina şi implicit a uleiului extras din pulpa sau seminţele boabelor. Uleiul de cătină, în special cel extras din seminţe, conţine o abundenţă de substanţe bioactive. Cam 90% din compoziţie este reprezentată de acizii graşi nesaturaţi. Excepţional de bogat în vitamina E, A, D, C, D şi K, caroten, flavonoide, fitosteroli, serotonină, aminoacizi şi oligoelemente, inclusiv fier, zinc, calciu, mangan, seleniu, iod etc, care sunt atât de importanţi pentru sănătate.
Metoda de obţinere a uleiului de catina: prin extracţie CO2 din seminţele boabelor care este o metodă ecologică non-poluantă de înaltă tehnologie ce permite obţinerea unui randament superior presării la rece, în special acolo unde materia primă are un preţ mare şi se procesează de regulă volume mici. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea şi nedeteriorarea elementelor plantei.

Proprietăţile uleiului de catina: nutritiv, revitalizant, restaurator, regenerator, cicatrizant, hidratant, protector solar, ajută la refacerea efectelor dăunătoare ale radiaţiilor solare, antirid, antiinflamator, stimulează regenerarea şi oxigenarea celulelor, ajută la prevenirea formării petelor de vârstă, contribuie la vindecarea pielii crăpate, descuamate, transportă şi alte ingrediente active în piele, ajută la prevenirea deteriorării pielii din cauza radiaţiilor solare UV, ajută pielea pentru a reţine umezeala, ajută la reducerea apariţiei ridurilor,conferă alinare pielii deshidratate şi ultrasensibile,util în combaterea condiţiilor de eczeme, psoriazis, stări post-operatorii.

Pret: 28 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie