Ulei esential de Tea Tree Bio 10 ml

Home « Magazin « Ulei esential de Tea Tree Bio 10 ml

Ulei esential de Tea Tree Bio 10 ml

Uleiul esential de Tea Tree Bio nu ar trebui să lipsească din niciun cămin. Foarte util în tot felul de infecții virale, bacteriene sau fungice. Este un dezinfectant puternic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.Arborele de ceai este un arbore nativ australian, înalt de până la 6-7 metri, preferă zonele mlăştinoase, dar este cultivat acum pe imense plantaţii, extractul acestuia fiind solicitat din ce în ce mai mult în întreaga lume. Există multe specii şi subspecii de arbore de ceai, toate având o scoarţă interesantă, care se decojeşte de pe trunchi. Are frunze înguste tip ac, flori albe sau în nuanţe diferite de roz.
Este folosit cu succes ca antiseptic, împotriva infecţiilor bacteriene ale pielii, de asemenea în curăţarea şi dezinfectarea tăieturilor şi a unor răni superficiale. Nu este toxic şi are o gamă largă de indicaţii, la fel ca şi lavanda. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.
Uleiul este recomandat pentru creşterea capacitatăţii organismului de a lupta împotriva oricăror infecţii, adjuvant în tratamente vaginale, cistită şi infecţii genitale; abcese, acnee, arsuri, herpes; ten gras, încărcat; pete şi diverse leziuni ale pielii;erupţii cutanate, inclusiv în zona scutecelor; negi, arsuri şi plăgi infectate; mătreaţă, scalp cu probleme.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a frunzelor şi ramurilor tinere.

Pret: 19 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie