Biofloran junior 10 plicuri

Home « Magazin « Biofloran junior 10 plicuri

Biofloran junior 10 plicuri

Biofloran junior ajută la reglarea tranzitului intestinal (în diaree ori constipație) asigurând buna funcționare a tubului digestiv; ajuta la menținerea florei intestinale utile.
Produsul combină 3 Lactobacili cu 2 Bifidobacterii si un prebiotic pentru o bună funcționare a tubului digestiv. Lactobacillus rhamnosus, o bacterie acidorezistentă, ajută la echilibrarea microflorei intestinale; lactobacillus casei ajută la reglarea tranzitului în caz de constipație, îmbunătățeote digestia si reduce intoleranța la lactoză; lactobacillus acidophillus ajută la reglarea tranzitului în caz de diaree, la eliminarea aminelor toxice din organism si la reducerea intoleranței la lactoză; bifidobacteriile ajută la echilibrarea microflorei intestinului gros si la consolidarea sistemului imunitar. Inulina, un prebiotic polizaharidic din clasa fibrelor alimentare, ajută digestia fără a influența glicemia sau a creste trigliceridele.

Mod de utilizare:
-Copii de la 2 la 5 ani: se recomandă, în general, câte 1 plic o dată pe zi, administrat prin dizolvarea pulberii din plic într-un pahar cu lapte, după mese.
-Copii de la 5 la 12 ani: se recomandă, în general, câte 1 plic de 1-2 ori pe zi, administrat prin dizolvarea pulberii din plic într-un pahar cu lapte, după mese.
-Copii peste 12 ani: se recomandă, în general, câte 1 plic de 2-3 ori pe zi, administrat prin dizolvarea pulberii din plic într-un pahar cu lapte, după mese.
Se recomandă şi consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei.
În cazul tratamentelor cu antibiotice se recomandă administrarea la 3 ore după antibiotic şi continuarea administrării timp de 7 zile după terminarea tratamentului.

Pret: 19 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie