Cabernet Sauvignon Oenoteca - Odobesti - 1998- fara cutie

Home « Magazin « Cabernet Sauvignon Oenoteca - Odobesti - 1998- fara cutie

Cabernet Sauvignon Oenoteca - Odobesti - 1998- fara cutie

Generalitati: Vin rosu, din struguri recoltati in Podgoria Odobesti, vin de exceptie atat datorita anului de recolta cat si caracteristicilor pedo-climatice ale arealului viticol.
Vinificatie: Strugurii ajunsi la maturitate si atent selectionati, verificati inca o data inainte de zdrobire pentru indepartarea boabelor cu defecte, au fost vinificati prin combinarea metodei traditionale cu tehnologiile moderne in vinificatie de la acea data. Maturarea vinului s-a facut in butoaie de stejar si a fost urmata de invechirea in sticla, ambele contribuind la obtinerea caracterului impunator al acestui vin.
Aroma/Gust: Se remarca printr-o remarcabila structura, complexitate si finete. In ansamblul aromelor de coacze si cirese negre, se distinge o inima condimentata, cu nuante de cafea, contribuind astfel la un final gustativ de exceptie. Intens dar in acelasi timp matasos, este un vin care a facut deliciul anilor ce au trecut de la anul de recolta si pana in prezent.
Recomandari: Este un vin, care trebuie consumat la temeratura camerei, 16-18 C, dupa ce in prealabil sticla a fot desfacuta si continutul a fost tranferat de preferinta intr-un vas special “decanter”, unde vinul trebuie sa se aseze si sa respire. Este un vin care se asociaza perfect fripturilor din carne rosie si de ce nu gratarelor rafinate.

Podgorie: Odobesti

An: 1998

Culoare: Rosu

Tip: Sec

Capacitate 750 ml

Categoria de calitate : D.O.C. – C.M.D. Odobesti

Pret: 89 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie