Masline verzi 600 gr

Home « Magazin « Masline verzi 600 gr

Masline verzi 600 gr

Maslinele verzi sunt culese inainte de a se coace, astfel incat contin o substanta cu gust usor amarui, oleuropein. Maslinele contin o cantitate insemnata de grasime care este monosaturata, deci sanatoasa si benefica sistemului cardiac.Aceste fructe mai contin o cantitate mica de vitamina E care este benefica pentru piele, si nutrienti cu proprietati antioxidante si antibacteriene.
Este un produs conservat

Maslinul este admirat pentru foliajul gri-verde, care se imbina frumos cu toate celelalte culori din gradina. Trunchiurile fine si ramurile devin noduroase, incalcite cand pomul ajunge la maturitate. Florile albe sunt asezate in grupuri si apar vara, fiind urmate de fructe verzicare se innegresc si cad din copac toamna tarziu si iarna.

strong>Maslina este o drupa; este lunguiata, cu suprafata fina, cerata. Maslinele verzi sunt in general cele care nu au ajuns la maturitate, devin galben-verzui toamna si rosii, purpurii sau negre la maturitate. Fiecare fruct are cate un sambure tare. Maslinele au nevoie de 6-8 luni pentru a se dezvolta complet, dar cele de masa se pot recolta mai devreme, imediat ce s-au intarit; maslinele din care se face uleiul sunt lasate in pom pana iarna devreme, cand continutul uleios a ajuns la 23-30%

Pret: 18 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie