Ulei Macadamia 250 ml

Home « Magazin « Ulei Macadamia 250 ml

Ulei Macadamia 250 ml

 

 

Macadamia este un arbore originar din Australia. Nucile de macadamia au miezul dulce, foarte plăcut şi sunt din ce în ce mai apreciate ca delicatese în gastronomie.

Uleiul de macadamia poate fi folosit si pentru uz alimentar.Nucile macadamia reduce nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, contribuind totodată la combaterea hipertensiunii.

Ulei de macadamia este unul dintre uleiurile de plante rare, care conţin cantităţi mari de acid palmitoleic, care se aseamănă sebumului (grăsimea produsă în mod natural de pielea omului, pentru protecţie). Este un emolient excelent şi deosebit de bun pentru tenul uscat şi matur, dar şi hidratant pentru toate tipurile de piele.

Uleiul de macadamia este extras din nucile arborelui cu acelasi nume.Uleiul de macadamia este recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat.Uleiul de macadamia este recomandat pentru tenul dezechilibrat, in stimularea microcirculatiei si drenarea sistemului limfatic cat si pentru hranirea si protejarea parului.

Pret: 23 Ron

Stoc: 0

Advertisement

Produse din aceeasi categorie