Barul hobbit - atractia turistica a Noii Zeelande

Home « Profil « Baruri

Odată cu apariţia filmelor care descriu minunata lume a hobbiţilor, iată că şi barurile cu această tematică s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie!

 

De ce tocmai această tematică? Simplu! Ce poate fi mai frumos pentru un împătimit al filmelor decât să trăiască pe pielea lui o anumită experienţă din filmele preferate? Mulţi se declară înnebuniţi după universul fantastic creat de Tolkien (şi splendid redat cinematografic de Peter Jackson).

 

Barul Green Dragon, din Middle Earth sau Noua Zeelandă, unde neînfricaţii hobbiţi Frodo, Sam, Merry şi Pippin obişnuiau să bea şi să petreacă în veselie, este acum oficial deschis publicului larg. Localul se găseşte chiar pe platoul de filmare al trilogiei Lord of The Rings, în orăşelul numit Hobbiton, aflat în Insula Nordică a Noii Zeelande, mai exact lângă Matamata, la 160 km distanţă de oraşul Auckland.

 

Odată pătruns în atmosfera hobbiţilor, este imposibil să pleci fără să-ţi intre la suflet o astfel de experienţă reală! Ca băuturi alcoolice, se servesc diverse tipuri de bere, fie cu ghimbir sau cidru, bere blondă tradiţională englezească, precum şi bere amară light.bar

 

Deşi este doar un bar în care să te poţi delecta cu decoraţiunile desprinse din lumea hobbiţilor, proprietarii au în plan extinderea lui, pentru ca toţi iubitorii trilogiei să poată înnopta aici!

 

La început gândit de o echipă formată din 80 de persoane, apoi construit astfel încât să ofere o adevărată experienţă hobbită, barul Green Dragon merită vizitat, admirat, laudat, iar lista poate continua!

 

sursă imagini: luxatic.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: bar, baruri, bauturi alcoolice, bere blonda, cocktail
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement