Cum ar fi sa servesti o bere intr-un bar-baobab?

Home « Profil « Baruri

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ieşi la o bere, cu prietenii, într-un bar aflat în scoarţa unui baobab?!

Eu, una, nu mi-am imaginat că imaginaţia unor oameni se poate transpune în realitate!

Baobabul în care este amenajat acest bar inedit din provincia Limpopo, Africa de Sud, nu doar că este mai "bătrân" decât piramidele din Egipt, având o vârsta de 6.000 de ani, ci şi este vizitat anual de peste 7.000 de clienţi.

Sunland este unul din cei mai mari baobabi din Africa de Sud. Impresionantul arbore are un diametru de 47 metri sau 33 m, localnicii nu s-au pus de acord, şi o înălţime de 22 metri.

Pentru că este gol pe dinăuntru în mod natural, oamenii s-au gândit să dea un rost adăpostului şi au inaugurat un pub, Sunland Pub, singurul pub din lume aflat într-un baobab.

"Barul-baobab" are pivniţă proprie şi sistem de ventilaţie natural, te poţi juca darts sau orice altceva ce îţi trece prin cap.

În jur de 15 persoane pot servi o băutură înăuntru, aşa că poţi avea "bafta" să stai la coadă preţ de ore bune pentru a prinde un loc la bar.

Dacă se întâmplă să te afli în acest bar, vei rămâne surprins să vezi cum distracţia este în toi, mai ales că se pot organiza petreceri spumoase, ajungând să încapă înăuntru până la 54 de petrecăreţi.

Ca să-ţi faci o idee despre acest impresionant baobab, îţi spun că este nevoie de 35-40 de oameni cu braţele întinse în lateral pentru a înconjura întregul stabiliment, iar pereţii trunchiului de baobab au o grosime de până la doi metri.

În privinţa decorului, câteva sticle şi căni, atârnate deasupra barului, scaune de lemn şi bănci conferă barului simplitate şi spaţiu, excelente pentru a da start distracţiei!

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: barwhiz.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: alcool, bar, baruri, bauturi, cocktail, gastronomie
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement