La Biutiful by Fratelli, petrecerea e la ea acasa!

Home « Profil « Baruri

Pe strada Gabroveni 6-8, adică în Centrul Vechi al Capitalei, se află unul dintre cele mai frumoase pub-uri din Bucureşti: Biutiful (nume sugestiv) by Fratelli.

Deschis în fiecare zi între 12:00 şi 01:00, cu excepţia zilei de luni, când este deschis de la ora 13:00 până la 01:00, acest pub, considerat "sufletul" petrecăreţilor care ştiu să se distreze cu adevărat, este amplasat strategic, cât să atragă clienţii precum albinele la miere: în Centrul Istoric, acolo unde este o forfotă de nedescris!

Pub-ul Biutiful este un spaţiu prietenos, deschis şi unic, ce aparţine proprietarilor cluburilor Fratelli din Bucureşti şi Mamaia. Asociind numele de "Fratelli" cu opulenţa şi luxul, nu e de mirare că acest pub este unul special, o reinterpretare a pub-urilor obişnuite din Capitală, fiind inspirat din viaţa de noapte a cluburilor marca Fratelli.

Biutiful by Fratelli este amenajat cu cap, în ton cu vremurile actuale, pe placul clienţilor (majoritatea) tineri, dispune de mese mari de lemn, neacoperite şi de multe instalaţii de alamă legate de bere şi de berării, toate cu Ursus pe ele şi probabil că unele chiar funcţionale, nu doar de decor. Sunt multe scaune, cât să ajungă pentru toată lumea, iar bitzii muzicii te introduc în atmosfera pub-ului.

În materie de mâncare, meniul e destul de siropos şi este creat aproape în totalitate de către cei de la Flavours Food Design. Lor li se datorează amalgamul de preparate culinare occidentale şi orientale, printre acestea numărându-se frigărui de miel şi pui servite cu tzatziki şi pâine delicioase, "tower burger" (una dintre specialităţile casei), salată de somon marinat şi afumat, cu frunze de untişor, grapefruit roz şi mango verde, supă de morcovi, dar şi costiţe de porc, aripioare de pui marinate cu whiskey şi servite cu sos barbecue, cartofi la cuptor sau supă goulash cu vită, chimen şi boia uşor picantă.

Name
Desertul este la fel de încântător şi ispititor: amandină (21 lei), ecler imens cu 3 feluri de cremă: ness, vanilie şi Nutella (24 lei), plăcintă cu brânză şi stafide făcută în casă (19 lei), bezea, cremă de mascarpone şi fructe de pădure (22 lei), Mitzu, adică bezea crocantă cu nucă, umplută cu cremă de vanilie (21 lei), plăcintă de mere cu scorţişoară făcută în casă (17 lei) sau tartă de ciocolată cu espresso şi zahăr muscavado (20 lei).

În general, preţurile sunt cât de cât acceptabile, numai vinul şi băuturile costă mai mult (un pahar de vin Murfatlar costă mai mult decât un întreg fel de mâncare), însă nu-i bai, odată ce-ţi faci curaj cu câteva shoturi, nu mai contează câţi bani scoţi din buzunar.

Se pot bea cocktail-uri (Blueberry Highlife - mentă, o grămadă de gheaţă, gen un Mojito mai alcoolizat), long drinks (Metaxa Suntonic - cognac cu apă tonică şi ceva gheaţă), bere nepasteurizată, multe sortimente de whisky şi răcoritoare pentru toate gusturile.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: luxlounge.ro

Publicat in: noiembrie 2013
Etichete pentru acest articol: bar Bucuresti, bauturi alcoolice, Biutiful, gastronomie, pub
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement