Mike's Pub, un restaurant, pub si club demn de invidiat

Home « Profil « Baruri

Departe de zgomotul citadin al Bucureştiului, pe strada Covaci nr 4, din Centrul Vechi, este amplasat ceea ce noi numim "întruchiparea perfecţiunii": Mike's Pub, a cărui nume vine chiar de la cel care şi-a lăsat amprenta peste tot în pub, Mike Lahham.

Acesta şi-a dorit înainte ca proiectul să se finalizeze un loc cu personalitate, care să se diferenţieze şi să iasă în evidenţă prin concept, stil şi meniu.

 

De ce tocmai Centrul Vechi al Capitalei?

 

Pentru că aici, în Centrul Istoric al Bucureştiului, oamenii vin să se relaxeze. Aşa că am creat o atmosferă prietenoasă, un loc confortabil unde clienţii noştri se pot detaşa de tot ce înseamnă agitaţie, clădiri înalte, zgomot - un spaţiu gândit pentru o stare de bine.

 

Pub-ul nu este doar locul care îl reprezintă pe proprietarul Mike, ci şi efortul susţinut al unui plan de investiţii bine structurat care s-a bucurat de un real succes încă din primele două luni de la deschidere.

Aşa şi este! La Mike's Pub, te aşteaptă o experienţă culinară de care nu vei uita prea curând, unde ai şansa să vezi cum maestrul bucătar Iosif Ştefănescu pregăteşte paste într-un show live şi unde îţi poţi crea singur băutura, după placul inimii.

Pe timpul zilei, Mike's Pub este un restaurant jos pălăria, care te aşteaptă cu feluri de supă, un gazpacho şi supa zilei; aperitive diversificate (printre ele brie pane, quesadilla, hot wings), salate consacrate, paste şi risotto, peşte şi fructe de mare, grătare, burgeri şi sandwich-uri, cu diverse garnituri (10 opţiuni) şi sosuri, iar la desert: bunătăţi de prăjituri, îngheţată sau fructe de sezon.

Cum la o mâncare bună se cade o băutură la fel de bună, aici găseşti multe specialităţi de cafele, fresh-uri în combinaţii variate, smoothie-uri, vinuri româneşti şi străine, cocktail-uri, long drinks, shot-uri.

La lansarea întunericului, pub-ul se transformă într-un night club deschis până dimineaţa, unde găseşti muzică live şi petreceri tematice, o atmosferă prietenoasă şi un loc confortabil, ideal pentru o "băută" cu prietenii.

De ce ne place acest pub?

 

Este simplu de ghicit! Fiind un restaurant-lounge-pub, Mike's Pub îmbină mâncarea bună, băuturile răcoritoare şi ambianţa relaxantă cu distracţia, cockailurile antrenante şi muzică dată la maximum.

Un mare plus îl are din partea noastră şi în privinţa design-ului interior, de altfel minimalist şi de bun gust, pentru care s-au folosit combinaţii de culori plăcute: roşu, alb, negru şi argintiu se unesc în diferite forme şi texturi, creând un spaţiu rafinat, confortabil, care nu oboseşte.

Afară, pe timpul verii, Mike's Pub te aşteaptă să-ţi serveşti cafeluţa sau micul dejun pe teresa care surprinde prin simplitate şi mult verde, pentru că este înconjurată de brăduţi plantaţi în ghivece mari.

În materie de preţuri, ele sunt peste medie, ceva obişnuit în Centrul Vechi al Capitalei. Aperitivele variază între 20 RON pentru Wings şi 38 RON pentru un platou de brânzeturi, o salată Caesar cu pui sau creveţi ajunge la 24 RON, pastele cele mai scumpe sunt cele cu creveţi la 34 RON, Dorada la 45 RON, iar pentru un Rib Eye Steak (300g ) cu garnitură – 95 RON. Preţul unic pentru un delicios desert este de 18 RON.

 

Mai ieftine sunt băuturile: 8 RON - un Espresso, între 9.5 şi 14 - o bere la 0.33l, 13 RON pentru fresh-uri sau shot-uri şi între 19 şi 24 RON pentru cocktail-uri sau longdrinks.

 

 

Irina B.

sursa foto: orasul vechi.ro

 

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: club, Mike's Pub, pub, pub Centrul Vechi, restaurant
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement