Puzzle Café: o combinatie de arome culinare

Home « Profil « Baruri

Dacă te numeri, la fel ca şi mine, printre cei care frecventează localele şic de pe Calea Victoriei, noul bar-bistro-club, Puzzle Café, se încadrează perfect în a fi pe măsura aşteptărilor.

 

Puzzle Café se laudă că este un spaţiu de relaxare, distracţie, în care să trăieşti experienţe noi şi momente mai altfel.

 

Nu e de mirare că decorul este unul interesant, zici că te afli în aer liber: unii pereţi sunt îmbrăcaţi în tapet cu copaci traşi în alb-negru sau ramuri de copaci, alţii sunt acoperiţi cu scânduri de lemn. Canapelele au culori aprinse, mesele şi scaunele au culori temperate.

 

Relaxează-te un pic şi treci pe la Puzzle, pentru că îţi poţi începe ziua cu un mic dejun gustos, într-o atmosferă prietenoasă şi relaxantă sau, dacă eşti în criză de timp, poţi alege din varietatea de sortimente pregătite special pentru cei care vor ceva rapid la pachet.

 

La prânz (12:00 – 15:00), când meniul “all you can eat” costă 19 lei, iar felurile de mâncare se schimbă de la zi la zi, Puzzle-ul îţi oferă preparate excelente!

 

Te poţi servi singur cu Meniul Zilei sau poţi încerca opţiunile de prânz “à la carte”.

 

Chelnerii sunt foarte amabili şi atenţi, muzica şi atmosfera sunt foarte plăcute, iar preţurile sunt decente pentru un loc central: berea 7-10 lei, răcoritoarele 6 lei, long drinks 15 lei, cocktailurile 18 lei.

 

Seara, aici, poţi sta, la o cafea, de vorbă cu prietenii, poţi face cunoştinţă cu oameni noi sau vedea o piesă de teatru.

 

În plus, la Puzzle Café, vei avea parte de seri de karaoke, petreceri tematice, teatru de improvizaţie şi tot felul de alte evenimente interactive şi interesante.

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: metropotam.ro

 

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: bar, bistro, cafea, cafele, club, cocktail, drinks, mancare
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement