The Dubliner, primul pub irlandez din Romania

Home « Profil « Baruri

"The Dubliner" este primul pub irlandez din România, care s-a deschis în 1995, un local numai bun dacă îţi place să ieşi cu gaşca la o bere sau să vezi un meci.

Situat pe Bld. Nicolae Titulescu, nr 18, "The Dubliner" chiar arată ca puburile irlandeze adevărate, care nu doar că serveşte băuturi specifice irlandeze, ci şi mâncare tradiţională, cum ar fi Irish beef pie sau Irish style sausages.

Dacă ar fi să spun prin ce epatează acest pub irlandez, ar fi mobila de lemn, amplasată cu gust, barul şi meniul plin de băuturi şi mâncăruri gustoase.

Aşa cum îi stă bine unui pub, "The Dubliner" are, pe timp de vară, o teresă numai bună pentru stat la taclale sau pentru privit afară. Geamurile mari îţi oferă o vedere perfectă spre stradă şi, deşi eşti în continuare înăuntru, nu te simţi sufocat.

Dacă te nimereşti în zonă, nu ezita să-i faci o vizită. Te aşteaptă cu mult bacon, plăcintă cu pui şi ciuperci, peşte, chipsuri, hamburgeri cu chilli sau sos de ciuperci. Bineînţeles, o şuetă cu prietenii poate fi completată cu o pizza (în jur de 25 de lei), iar ca desert, poţi alege clătite, plăcintă cu mere şi gauffre.

Şi cum pub-ul nu este pub fără băutură, "The Dubliner" îţi potoleşte setea cu o halbă de bere Guiness (preţuri cuprinse între 7 şi 14 lei) sau Carlsberg (6-8 lei), dar şi cu băuturi româneşti (Ursus, 5-6 lei). Pentru berea la sticlă trebuie să scoţi din buzunar între 7 şi 13 lei.

Partea interesantă la acest pub este că poţi juca darts, un joc foarte căutat şi apreciat în Marea Britanie. Deci, nu doar se mănâncă şi se bea ca în Irlanda, dar se şi trăieşte la fel de intens.

 

 

Irina B.

sursa foto: irishbeerfinder.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: bar, bere, Guiness, irish pub, pub, The Dubliner
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement