"Trateaza-te" la barul Clinica din Singapore

Home « Profil « Baruri

Spitalul este acel loc în care eşti vindecat. Însă, ce faci când tematica lui este motiv de inspiraţie pentru anumite localuri?

 

De-a lungul timpului, restaurantele, barurile, cluburile au încercat să atragă cât mai mulţi turişti, să-şi facă reclamă cât mai bine, însă unele recurg la extreme care te lasă cu gura căscată de uimire!

 

Cum ar fi să mergi pe străzile din centrul oraşului Singapore şi să vezi dintr-o dată paturi de spital (ce servesc drept "scaune") expuse în faţa unui bar?

 

Barul "Clinica" este cât se poate de adevărat. Dacă nu mă crezi, îi poţi face o vizită. Este amplasat chiar în miezul cartierului Clarke Quay, din centrul oraşului Singapore.

 

Fiind un bar cu tematică de spital, decorul şi ambianţa acestui loc respectă destul de fidel peisajul dintr-o clinică medicală.

 

Patronii s-au gândit să îşi trateze clienţii ca pe pacienţi pentru a le trata orice "afecţiune". Şi nu doar cu un pahar de tărie, ci cu o atmosferă autentică de spital.

 

Paturi de spital despărţite între ele prin perdele albe, însemnate cu crucea roşie, corpuri de iluminat tipice sălilor de operaţii, scaune şi mese cu rotile, seringi, perfuzii, eprubete şi alte ustensile medicale au cu siguranţă "calitatea" de a atrage atenţia clienţilor.

 

Toată această atmosferă de spital este completată şi de un meniu atipic (burger şi bere, de exemplu), servit desigur de ospătari îmbrăcaţi în doctori. Iar cocktail-urile sunt servite în pungi de perfuzii, dotate cu dispozitive de picurare, sau în seringi mari.

 

Cu toate că pare destul de ciudat, barul s-a dovedit a fi un punct de atracţie nu doar pentru localnici, ci şi pentru turiştii neobişnuiţi să vadă la orice colţ de stradă un asemenea bar.

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: unica.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: alcool, bar, baruri, bauturi, cocktail, gastronomie, mancare
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement