Un nou pub in Centrul Istoric al Bucurestiului

Home « Profil « Baruri

Umbla vorba că s-a deschis un nou pub în Centrul Istoric al Capitalei, care promite că te distrezi pe cinste, nu doar graţie cocktail-urilor răcoritoare, ci şi datorită meselor de biliard şi snooker, muzicii live sau demonstraţiilor de karaoke unice.

Cum n-am putut sta locului deloc de când a ajuns la urechile mele vestea deschiderii unui pub care îmbină distracţia cu setea la perfecţie, mi-am luat gaşca şi i-am făcut o vizită.

Pub-ul se numeşte "Academia de Biliard Sports Pub", este situat pe Strada Şelari nr 14 şi este amplasat la etaj, într-o clădire tipică Centrului Vechi.

Aşa cum le place tuturor proprietarilor de pub-uri să spună, "cel care păşeşte pentru prima dată într-un pub, uită să mai şi plece". La fel ni s-a întâmplat şi nouă când am făcut cunoştinţă cu atmosfera antrenantă, cocktail-urile răcoritoare şi muzica de calitate, toate marca "Academia de Biliard Sports Pub".

 

Acest pub se potriveşte perfect iubitorilor de biliard şi snooker care doresc să îşi petreacă timp de calitate într-o atmosferă rafinată şi exclusivistă în centrul Bucureştiului.

Noul pub ne-a pus la dispoziţie cele mai bune mese profesionale de biliard şi snooker, plasme TV pentru vizionarea meciurilor, muzică live şi un meniu special conceput pentru unii dintre prietenii mei pretenţioşi din cale-afară!

Ce este mai frumos ca în timp ce-ţi savurezi delicatesa din farfurie, în surdină să se audă muzica Madonnei, cea a lui Michael Jackson, Queen, Whitney Houston, Duran Duran, Depeche Mode sau a multor alţi cântăreţi din perioada de glorie a muzicii din anii 80? Interesant este că toată muzica se ascultă direct de pe vinyl, exact ca în vremurile bune ale anilor ‘80.

Nouă ni s-a părut interesantă această idee cu muzica ascultată de pe vinyl, eu una chiar nu mai experimentasem aşa ceva. Şi am rămas plăcut impresionată de întreaga atmosferă din acest pub. La un moment dat, cei mai mulţi dintre noi eram cu urechile ciulite la vocea regretatului Michael Jackson, care ne încânta cu faimoasa lui piesă "Billie Jean".

La lăsarea întunericului, „Academia de Biliard” se transformă într-un club de vară potrivit pentru fiecare ludic care are atâta energie, încât nu ştie ce să facă cu ea. Într-un spaţiu de 500 mp, pub-ul este dotat cu 12 mese de bilard, 2 mese de snooker, 12 plasme şi un salon privat VIP, în cazul în care se doreşte un joc de biliard în intimitate.

La toate acestea se adaugă şi design-ul interior extrem de chic şi elegant, decorat cu bun gust, preţurile accesibile pentru toate buzunarele şi atmosfera primitoare, pe care mai rar o întâlneşti.

La „Academia de Biliard Sports Pub” se dă startul distracţiei încă de vineri seara, de la 21.30, cu muzica live a trupei Moody, continuă sâmbăta cu muzică live, karaoke cu invitaţi surpriză şi se încheie duminica, după atâta agitaţie, cu muzică pe vinyl.

Noi ne-am dus în toate cele 3 seri de weekend şi n-am regretat deloc. Fie că ne-am distrat jucând biliard, snooker, fie că am ascultat muzica anilor '80 sau am r
âs de ne-am prăpădit datorită demonstraţiilor de karaoke, am plecat de fiecare dată în zorii zilei, unii aburiţi de alcool, alţii de euforia muzicii live...

 

 

Irina B.

sursa foto: thefunfactory.ie

Publicat in: august 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement