Dă Zvon-ul mai departe!

Home « Profil « Cafenele

Am auzit un Zvon, cum că cele mai delicioase cafele ar fi la cafeneaua Zvon din capitală!

Pentru că nu cred tot ce aud, m-am dus să mă conving singură. Am fost surprinsă să descopăr gustul unic al unei cafele pe cât de tari, pe atât de fine.

Am aflat că baristele de la Zvon Cafe sunt antrenate în arta cafelei de veterani din domeniu.

Și diferența se simte, pentru că la Zvon în primul rând vei fi plăcut surprins de serviciul impecabil!

În cei 10 ani de existență, Zvon Cafe s-a impus pe piața românească și și-a creat o bază solidă de clienți fideli, care se reîntorc iar și iar pentru gustul unic al cafelelor, pentru atenția care le este acordată de către staff-ul cafenelei și pentru ambientul relaxat.

Zvon-ul circulă și pe unde radio, pentru că cei de la cafenea și-au deschis și propriul post!

Dacă vrei să îți începi ziua în forță, alături de una din delicioasele specialități de cafea, la Zvon poți opta și pentru una din cele două variante de mic dejun.

Dacă dorești să mânânci un sandwich savuros, îți recomand Toastul Zvon – este alcătuit din 4 sandvisuri cu pâine toast, piept de pui la grătar,bacon, cartofi prăjiti, sos și castraveti murati.

În alte localuri mai zgârcite, un toast ar fi însemnat poate jumătate din cel de aici, iar toastul Zvon ar fi fost trecut în meniu ca și Club Sandwich. Consistent și proaspăt, delicios și accesibil la preț, Toastul a fost o alegere excelentă!

Am mai mâncat și în alte dăți la ei, deoarece meniul este destul de atrăgător în ceea ce privește preparatele culinare: paste (17 – 26 lei), supe (12 lei), salate (18 – 20 lei) sau grătaruri (18 – 30 lei), toate sunt făcute încât să îți fure inima! Porțiile sunt mari și sățioase, prețurile sunt accesibile iar preparatele denotă grija cu care au fost gătite.

După o masă copioasă, ce poate fi mai bun decât un desert ușor și delicat? La Zvon am întâlnit spuma de lapte – o clipă dulce de plăcere, ambalată într-un nor pufos de lapte!

Vedetele cafenelei, în materie de băuturi, surprinzător nu sunt cafelele, ci cocktailurile! Cu sau fără alcool, cocktailurile Zvon sunt cochete, colorate și jucăușe la gust!

Vă recomand să încercați delicioasele sucuri pe bază de aloe Aloe Grape și Aloe Ananas. Sunt răcoritoare, naturale și cu un gust puternic de fructe proaspete cu pulpă!

În plus, sunt și foarte cochete! Aloe Grape vine decorat cu o frigăruie de struguri, frunze de mentă și cuburi de gheață.

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, aici există un capitol de cafele-desert, de unde îți recomand cu căldură să încerci spumele de capuccino sau unul din cele 10 feluri de frappe.

În zilele toride de vară, te poți răcori la terasa Zvon și cu un minunat milkshake sau cu un delicios Ice Tea, ambele făcute la fața locului.

Eu cred că Zvonul este destul de credibil încât să îți stârnească curiozitatea, suficient cât să faci o vizită de investigare la cafenea! Savurează cu plăcere fiecare clipă dulce petrecută acolo, și dă Zvon-ul mai departe!

Autor: Ioana Dogaru

Sursa foto: zvoncafe.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, cafenea, desert, frappe, terasa, Zvon
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement