Giorgio Armani si-a deschis o cafenea la Cannes

Home « Profil « Cafenele

Sinonime cu eleganţa modernă a tuturor creaţiilor marca Giorgio Armani, boutique-ul Giorgio Armani şi cafeneaua Armani de pe strada La Croisette, celebrul bulevard-faleză din Cannes (Franţa), impresionează prin îmbinarea utilului cu plăcutul.

În timp ce iubita îşi poate căuta un outfit pentru o seară romantică, tu te poţi relaxa la cafeneaua chic, unde ai parte de-un meniu (creat de Soriano Meloni, executive chef al grupului Armani din Milano), care, în funcţie de sezon, se va schimba de două ori pe an.

Boutique-ul, de 350 metri pătraţi, destinat atât femeilor, cât şi bărbaţilor, are expuse accesorii, ochelari, parfumuri, bijuterii şi colecţii întregi de haine. Spaţiul are un “aspect dinamic”, datorită designului pe diverse nivele şi a scărilor care leagă holurile unele de altele. La etajul inferior se află o cabină de probă, unde îţi poţi lua măsurile şi-ţi poţi face haine la comandă. În acelaşi timp, boutique-ul este subtil conectat la cafeneaua de 180 metri pătraţi, în care predomină aromele de ceai, cafea şi ciocolată caldă.

Atât boutique-ul, cât şi cafeneaua sunt decorate cu materiale precum mătase fină, pereţii sunt îmbrăcaţi într-o culoare argintie, iar pardoselele sunt dintr-un material ce imită marmura.

Cafeneaua a fost lansată odată cu deschiderea Festivalului de la Cannes (mai 2013), ocazie cu care marele vedete de la Hollywood s-au convins de o estetică mai stilizată şi mai formală, în comparaţie cu deja popularul lanţ de cafenele Emporio Armani din lume. Spaţiul de 180 de metri pătraţi dispune de o terasă mare şi este capabil să găzduiască până la 70 de persoane.

Meniul este diversificat şi bogat: panettone cu zabaglione, panettone Sabayon, carpaccio cu nuci St Jacques, şuncă Culatello Zibello, ouă fierte şi spanac însoţite de o felie subţire de pâine prăjită sau spaghete prăjite în formă de brioşă, împreună cu o gamă largă de sosuri (roşii, bolognese, brânză etc).

Fie că îţi comanzi un ceai, o cafea, ciocolată, fie că te scalzi în aromele create de maestrul Soriano Meloni, toate băuturile şi alimentele poartă amprenta marelui designer Armani. Iar dacă ţi-a plăcut unicitatea preparatelor, află că îţi poţi cumpăra la preţuri decente orice-ţi pofteşte inima.

 

 

Irina B.

sursa foto: designscene.net

Publicat in: octombrie 2013
Etichete pentru acest articol: Armani Caffee, chef, gastronomie, restaurant, restaurants
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement