Mananca sanatos la Fitto Cafe

Home « Profil « Cafenele

Am auzit atâtea despre cafeneaua Fitto Café, încât n-am rezistat să nu-i fac o vizită.

Am avut de ales dacă merg la cea de pe Floreasca sau la cea din Piaţa Victoriei.

Cum era de aşteptat, decizia a fost grea, ştiam că ambele locaţii sunt la fel de interesante, însă, în cele din urmă, am optat pentru cea din Floreasca.

Un motiv plauzibil era distanţa mică faţă de zona în care locuiesc.

Fitto Café are un concept bine conturat, uşor de recunoscut şi de ţinut minte, al zilelor noastre, modern, tineresc, occidental.

Este imposibil să treacă neobservată Fitto Café. O ceaşcă mare de cafea mă aştepta, iar un verde primăvăratic mi-a împrospătat simţurile.

Cum am intrat înăuntru, am constatat c
ă Fitto Café e foarte frumos amenajat, luminos, vesel, colorat, spaţios şi aerisit. Am focalizat mobila comodă, fancy şi aranjată cu gust. Apoi, am văzut că are plasme, internet wireless.

De ce se cheamă Fitto Café?

Pentru că abordează segmentul clienţilor care acordă o importanţă deosebită echilibrului alimentar, dar şi modului de viaţă sănătos.

Numele este derivat din grecescul Phyton (Plantă), care spune totul.

Mi s-a părut interesant sloganul acestei cafenele şic: "The sporty, healthy way”, slogan care scoate în relief preparatele exclusiv organice regăsite aici, la Fitto Café.

Când am ajuns eu, deja era ora prânzului şi mi se făcuse foame.

Meniul este ales cu foarte mare atenţie la detalii. Servirea este chiar un punct forte al Fitto Café. Atât chelneriţele, cât şi barmanii sunt simpatici, zâmbitori, foarte atenţi şi prompţi.

Fitto Café e o cafenea, după cum îi spune şi numele, însă cu multe fructe şi sucuri proaspete şi cu ceva mâncăruri mai uşoare.

Mi-au făcut cu ochiul ouă preparate în diverse feluri şi sucuri naturale, cu salată pe margine la preţuri între 13 şi 20 RON, omletă cu şuncă şi caşcaval, suc natural de măr şi morcov, suc natural de portocale, omletă de broccoli, ardei şi caşcaval, toast cu şuncă şi caşcaval sau croissant cu unt.

Pe lângă astea, nici salatele, pastele şi câteva feluri de mâncare, cu nişte meniuri ale zilei care sunt schimbate sau rotite în fiecare zi, nu trebuie omise.

La Fitto Café, poţi s-o şi comiţi cu nişte băuturi calorice cum sunt cocktail-urile pe bază de cafea, îngheţată şi în combinaţie cu bucăţele de Mars, delicioşii biscuiţi Oreo şi alţi biscuiţi cu mult caramel şi ciocolată.

Am început cu Berry Sensation (26 lei), un desert imens pe bază de îngheţată şi fructe de pădure foarte bun şi cremos. Un alt desert delicios pe care l-am încercat a fost mousse de chocolat (15 lei), probabil unul dintre cele mai bune astfel de gustări dulci din cele încercate până acum.

Ce-i drept, preţurile sunt mari la Fitto: salatele şi gustările între 20- 25 lei, micul dejun are preţuri începând de la 5 lei (pentru un ultra light măr feliat) până la 23 de lei, supele sunt 14 lei, iar alte preparate de prânz între 20- 27 de lei. Băuturile speciale şi shake-urile cu fructe sunt între 10- 29 de lei.

 

De la Fitto Café am plecat sătulă, veselă şi încântată. Nu-mi mai rămâne decât să-i fac o vizită şi cafenelei din Piaţa Victoriei.

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: localuri.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, cafenea, desert, Fitto Cafe, mancare sanatoasa, sucuri naturale
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement