Ramayana Cafe - cafeneaua orientala a Capitalei

Home « Profil « Cafenele

Dacă e să numesc o cafenea pe placul inimii, atunci Ramayana Café este în top! Pot spune cu mâna pe inimă că o astfel de locaţie te înalţă spre cer, cu toate că eşti cu picioarele pe pământ, şi te aduce la realitate abia când ai părăsit această cafenea.

 

Deschisă de 3 ani, în zona Gării de Nord, pe strada Baldovin Parcalabul nr. 11, Ramayana Café este în continuare singura cafenea din Bucureşti unde pot să mă răsfăţ cu produse exotice, unice în Capitală!

 

Multitudinea cromatică, decorurile bogate, orientale sunt cele care participă la starea mea de relaxare ori de câte ori îi fac o vizită ca între prietene, chiar şi la miez de noapte sau în zorii zilei, pentru că este deschisă non-stop!

 

Inspirată din poveştile cu 1001 de nopţi, Ramayana păstrează ce este mai bun din cultura vestică. Pe lângă decorul oriental şi decoraţiunile bogate, muzica din Ramayana completează atmosfera, fiind extrem de diversă şi atent selecţionată.

 

Daca ar fi ceva de spus despre stuff-ul cafenelei, aş declara atât: jos pălăria pentru întreaga echipă Ramayana, mereu promptă şi cu zâmbetul pe buze, mereu la dispoziţia tuturor clienţilor care îşi doresc să afle cât mai multe despre produsele unicat care fac cu ochiul. În plus, ceea ce este genial este sistemul Waiter Call, care permite clienţilor o comunicare permanentă între aceştia şi chelnerii localului.cafenea

 

Pe lângă cafeaua servită ca la carte, meniul este unul diversificat, cred că toate superlativele ar defini reţetele servite aici, începând de la Tikka Masala Roll (piept şi pulpă pui la grătar, sos tikka masala din 8 condimente, salată, orez, lipie), Cheesy Bites (12 mini-sandwich-uri cu 3 tipuri de brânză), până la Atlantic Tuna Salad (salată verde, castraveţi, roşii, ceapă roşie, porumb, ton, dressing, lipie, ulei de măsline, lămâie) sau Low-cal Salad (salată verde, roşii, castraveţi, ceapă roşie, porumb, morcov, orez, ulei de măsline, dressing uşor, lămâie), toate aceste produse delicioase fac ca fiecare clipă să fie o nouă experienţă, aşa cum îi spune şi sloganul!

 

Merită încercată experienţa de a te simţi ca în 1001 de nopţi, înconjurat de baldachine, narghilea cu aromă de pepene galben, miresme orientale, pentru că această cafenea promite mult din punct de vedere al calităţii şi îţi dăruieşte tot ce este mai bun pentru a te face să te simţi excelent, astfel încât să revii cu plăcere.

 

sursă imagini: hotcouture.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement