Sănătate într-o farfurie

Home « Profil « Cafenele

Centrul de înfrumusetare Miko Palace a deschis Miko Palace Cafe, un mix restaurant-bistro. Inaugurat cu mare fast de vedete cunoscute ale showbiz-ului românesc, Miko Palace Cafe este primul restraurant-bistro cu preparate bio-ecologice.

 

Locația:

 

Într-o ambianţă care împleteşte perfect interioarele unui palat din secolul al XIX-lea cu stilul minimalist al zilelor noastre, restaurantul oferă şi o splendidă terasă cu arbori seculari şi perspectiva unor case ale Bucureştiului de altădată, alături de un Wine Bar unde se poate savura o gamă largă de vinuri şi băuturi dintre cele mai renumite în lume. De altfel, casa care gazduieste restaurantul este un spatiu cu istorie, construită in stilul palatelor de la sfarșitul secolului al XIX-lea.Dacă ai norocul sa ajungi aici într-o zi nu foarte rece, poti savura o cafea si un tiramisu pe terasă, sub copacii bătrâni. Dacă nu, așează-te comod la o masă înăuntru si comandă selecții din bucătăriile: franceză, italiană și asiatică sau orice vrei tu, dat fiind că meniurile sunt personalizate. Nicio grijă în privința calității preparatelor, toate produsele sunt aduse direct de la sursă, adică din ferme specializate .

 

Meniul Bio-Eco:

 

Meniul este realizat sub îndrumarea şi supravegherea medicilor nutriţionisti ai clinicii Miko Med, obţinându-se astfel dezideratul: „Slăbeşti şi te menţii în formă, mâncând!”

Toate produsele sunt achiziţionate de la ferme şi producători cu atestări de produse exclusiv bio-eco.

Pe lângă mâncărurile extravagante dar sănătoase în acelaşi timp, puteți servi o gamă variată de sucuri proaspete din legume si fructe. Meniurile sunt personalizate in funcție de gusturile, dorințele și solicitările clienților. Cu toţii ştim că micuţii sunt cei mai sensibili şi pretenţioşi în materie de mâncare, tocmai de aceea Miko Palace Cafe vine cu meniuri speciale pentru micuţii mofturoşi.

Produsele vin de la ferme ecologice, de la producători atestați, iar meniul cuprinde atât soluții culinare simple, cât si mâncăruri deosebit de rafinate. Vei putea savura preparate din bucătăria franceză, italiană si asiatică, iar Mușchi de vita cu sos Beaujolais sau File de lup de mare cu pastă de rosii uscate si sos aromatizat sunt doar câteva dintre deliciile sănatoăse propuse de Miko Palace Cafe.

Clienţii acestui local sunt de obicei oameni cu potenţial financiar și persoane publice, este un loc perfect pentru un bussines lunch sau o cină. Partea cea mai interesantă şi care atrage cât mai multe doamne şi domnişoare este faptul că promovează alimentaţia sănătoasă. La noi în ţară sunt foarte puţine restaurante  în care doctorii nutriţionişti, te ajută să îţi faci un meniu pe placul tău chiar in restaurant.

Sper că v-am stârnit curiozitatea de a trece pragul acestui restaurant, nu va rămâne decât să-l încercaţi pentru a va face propria părere.

 

Gabi- Ionela Ciucă

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Profil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement