Tradiție, calitate și pasiune în Laboratorul de ... cafea

Home « Profil « Cafenele

Dacă ești o persoană care pune preț pe calitate, pe tradiție, pe gust și aromă, dacă ești mereu în căutarea ”secretelor bine ascunse” ale Bucureștiului, trebuie să știi deja despre Leonard Caffe.

Acest micuț magazin-cafenea păstrează farmecul vremurilor de altă dată, prin designul bătrânicios, prin elemente de decor vechi care au căpătat noi funcții prin restaurare (cum ar fi măsuțele de cusut, devenite aici măsuțe de cafea), prin atmosfera creată de muzica anilor 20 și nu în ultimul rând, de gustul intens al unei cafele adevărate, cum rar întâlnim în ziua de azi.

Cafeneaua Leonard menține spiritul ludic viu în toți cei care îi calcă pragul.

Aici, pe lângă delicioasele și aromatele cafele, te poți bucura de o partidă de darts alături de prieteni, sau te poți delecta cu una din cărțile care asigură decorul prăfuitei biblioteci.

Peisajul capătă contur prin împodobirea, pe ici pe colo, a localului cu saci desfăcuți și plini cu boabe proaspete de cafea.

Și, ca să simțiți cu adevărat incursiunea în timp, prețurile de la Leonard Caffe sunt incredibil de mici.

Aici îți poți începe ziua cu un espresso tare, ca la mama lui, cu numai 3 lei ceașca! Un preț aproape ofensator pentru restul cafenelelor din Capitală.

Dar țineți cont că aici, prețul este indirect proporțional cu calitatea și gustul preparatelor din cafea.

Chiar și dacă optați pentru un mocachino (5,5 lei) sau un latte machiatto (7 lei) prețurile sunt tot accesibile.

Când vine vorba despre cafea la pachet, de la Leonard vă puteți achiziționa boabe de cafea. Măcinate sau nemăcinate, din toate colțurile lumii.

Aici găsim în ofertă cafele din Columbia (3,5 lei/100g), Brazilia (3 lei/100g), Kenya, India, Indonezia sau Mexic (4-6 lei/100g).

Dacă vreți să încercați un gust original, inedit și puternic, vă recomand să probați Cafeaua Vampirului.

Acest sortiment de cafea a fost conceput special de cei de la Leonard pentru a servi ca specialitate unică la Dracula Parc.

Cum Dracula Parc nu a reușit să treacă testul crud al timpului, cafeaua a rămas ca încă o specialitate a casei la laboratorul de cafea Leonard.

Aici găsim și cafele mai pretențioase, dar la fel de accesibile la preț, cum ar fi Marguerita – cafea arabica din venezuela (9 lei/100g).

Dacă v-ați săturat de aceleași cafele apoase de la dozator, sau de cafelele din supermarket care au toate același gust, vă recomand să vă acordați o clipă de răsfăț și să vă delectați cu specialitățile internaționale de cafele de la Leonard! Savurați cu atenție! Poate provoca dependență!

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: leonardcaffe.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, Cafeaua Vampirului, cafenea, Leonard
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement