Unde iei micul dejun in Bucuresti?

Home « Profil « Cafenele

Dacă vrei să mănânci un mic dejun bun şi să citeşti o carte interesantă, atunci îţi recomand Readers Café.

 

Este o cafenea bistrou lounge pe două niveluri în Metropolis Business Center, de pe Iancu de Hunedoara.

Deschis
ă în martie 2011, la Readers Café vei întâlni experienţe culinare extraordinare, stil unic şi cărţi bune.

La parter se află cafeneaua şi o parte din bistro, iar la etaj este zona de lounge, cu canapele albe din piele, dar şi o altă parte din bistro.

Locul este aranjat cu mult bun gust, iar zona de lounge a fost cea care m-a atras cel mai mult. Se pune mult accent pe confortul clienţilor, de la mobilierul foarte comod, până la muzica chill şi plăcută în surdină sau chelnerii foarte amabili şi atenţi.

Este bine de ştiut că Readers Café este deschis în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 9:00.

Pre
ţurile sunt acceptabile, de exemplu, cocktailurile costă 15 lei şi sunt foarte bune, iar cele fără alcool sunt 8 lei, mai ieftine chiar ca cele din Centrul Vechi.
 

La cafea, preţurile încep de la 6-7 lei şi ajung până la 9 lei sau 12 lei cele speciale (frappe, irish cream cafe); băuturile răcoritoare sunt 5 lei, "băuturile lungi" (Cuba Libre, Mojito etc.) au preţuri cuprinse între 11 şi 15 lei.

 

La bere, preţurile încep de la 8 lei şi ajung până la 12 lei: Corona, Heineken, Urquel, Asahi, Bavaria. Dacă optezi pentru un pahar de vin, vei scoate din buzunar 9 lei, iar pentru o sticlă de vin – în jur de 30 sau 35 de lei.

Meniul care cucereşte pe toată lumea, la preţul de 29 RON, este compus din omletă rustică, salată, unt, miere, mini viennoiserie, toast, ceai/cafea şi suc de portocale.

Bineînţeles, fac cu ochiul şi croissantul cu jambon şi emmentaler la 16 RON, croissantul cu somon afumat şi cremă de brânză la preţ de 20 RON, omletă cu legume şi şuncă York la 13 lei.

Readers Caf
é îţi poate prepara şi ouă în orice stil la preţ de 4 RON, îţi poate oferi un croissant cu unt simplu la acelaşi preţ sau îţi poate oferi o selecţie de mini-patiserii (mini viennoiserie) la 6 RON.

Salatele încep de la 7 lei şi ajung până la 35 de lei, iar pastele încep şi ele de la 15 lei şi ajung până la 25 de lei. Aici găseşti şi sushi, ce-i drept, cu preţuri mai piperate: 27 - 95 de lei.

 

Altfel va fi întreaga zi după un mic dejun à la Readers Café.

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: travelbank.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, cafenea, mancare, mic dejun, Readers Cafe, vin
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement