A. Richman si G. Ramsey

Home « Profil « Chef

Nr. 4 pe lista noastră este Adam Richman. Nu este un bucătar-șef senzațional sau celebru, ci o persoană normală realizând lucruri extraordinare. Meniurile sale sunt cunoscute datorită serialului său TV ,,Man vs. Food”, unde răspunde la provocarea de a consuma cele mai mari cantități de mâncare. În serialul său TV călătorește în SUA pentru a găsi locuri ce oferă mâncare uimitor de suculentă și în cantități uriașe.

 

Starul TV de 40 de ani este și actor, dar este cunoscut peste tot pentru capacitatea sa de a mânca în cantități enorme. Nu credeți? Urmăriți serialul și convingeți-vă. Serialul său TV a avut prima emisiune în 2008 și, având un mare succes, starul și-a propus să realizeze și altele la fel de bune. După seria națională ,,Man vs. Food”, proiectele sale s-au îndreptat spre ajutorarea altora în provocarea de a mânca mult, urmând o serie de câteva show-uri culinare: „Amazing Eats (Mâncând de minune) cu Adam Richman” și ,,Cele mai bune sendvișuri americane ale lui Adam Richman”.

 

Ultimul, dar nu cel din urmă, închizând lista noastră, este cunoscutul Gordon Ramsey. Celebrul bucătar scoțian, jurnalist culinar și patron de restaurant este cunoscut pentru maniera sa furioasă și pentru utilizarea cuvintelor obscene mai mult decât o dată aproape în fiecare propoziție.

 

Expertul culinar de 47 de ani a găzduit multe show-uri premiate în restaurantele sale și este cunoscut pretutindeni pentru modul său uimitor de a găti. A câștigat notorietate cu emisiunea sa de gătit numită „Bucătăria Iadului”, unde a trebuit ca tineri bucătari să lucreze și să prepare alimentele sub privirea atentă a lui Gordon Ramsey. Spectacolul a inclus multă dramă, furia lui Gordon, înjurături și distracție. A fost invitat la multe spectacole TV, ca „ American Idol”. In prezent, lucrează la un show culinar despre idei și secrete pentru a găti simplu și totuși eficient.

 

Ei bine, ăsta a fost topul nostru. Am rezumat câteva legendare figuri ale industriei culinare care sunt într-adevăr faimoase și care au făcut deliciul multora cu munca, abilitățile și talentul lor. Dacă ne percepem pe noi înșine ca fiind cei mai buni, alții demonstrează tuturor acest lucru.

 

 

 

Autor: Adam Fiaz

sursa foto: travelchannel.com

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: bucatari, chefs, gastronomie, mancare, retete culinare
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement