Top bucatari sexy

Home « Profil « Chef

Nu este nevoie să fii atrăgător pentru a fi un mare bucătar. Departe de asta. Dar când vine vorba de plăcerea pe care produsele alimentare delicioase le oferă, cu siguranţă nu strică dacă persoana care le oferă este o apariţie "hot".

 

Toată acea plăcere a muscatului şi savurării preparatului ne face să ne topim mai ceva ca legumele la cuptor. Deci, ce bucătar credeţi că este mai tare decât un cuptor?

"Chef-ul adorabil" - Chuck Hughes

E un "pahar înalt cu apă". Tatuajele lui îi creează imaginea unui băiat rău. El este picant şi dulce în acelaşi timp. Dacă mai adăugăm şi un accent franţuzesc - canadian adorabil, Chuck Hughes ar fi fost genul de frumuşel care ar fi ajuns în revistele "Teen Beat", în cazul în care acest lucru s-ar fi întâmplat în anii '90.

 

Name
 

"Profesorul" - Geoffrey Zakarian

Cu faţa sa frumoasă, părul ca "sarea şi piperul" şi ochelari, Geoffrey Zakarian pare genul de persoană care ar putea învăţa o doamnă unele competenţe în mai mult de o cameră în casa ei. Şi nu vorbesc numai despre cel cu frigider în ea.

 

Name

 

"Modelul de lenjerie" - Padma Lakshmi

Picioare lungi ca ziua şi un corp făcut pentru păcat. Am auzit că, deşi ea poate fi un pic rece în interior, nu se poate nega că Padma este uimitor de caldă la exterior.


Name

 

"Maestrul exotic" - Marcus Samuelsson

Cu pielea de cacao şi vocea moale - amestecate cu încrederea mocnită şi abordarea sentimentală pentru gătit - acest câştigător al Top Chef Master ne pune pe gânduri "senzuale".


Name

 

"Păpuşa din living" - Giada de Laurentiis

Giada este cea mai dulce păpuşă pe care am văzut-o vreodată. Rânjetul ei pisicos este (probabil) chiar mai mare decât talia ei de viespe. Şi acel păr mătăsos ca în reclamele la şampon! Sunt destul de sigură că această fată a fost creată de către compania de jucării americană Mattel.


Name

 

"Bucătarul plăcintelor cu carne" - Curtis Piatra

Are un accent sexy şi păr blond bogat în faţă. Este înalt şi musculos. Şi, desigur, face minuni cu mâinile. Ca o vulpe rece, de piatră, Curtis îşi merită din plin porecla asta.


Name

 

"Canadianul chipeş" - Carl Heinrich

Câştigătorul Top Chef Canada, seriosul Carl Heinrich, este mai ascuţit decât lama unui bucătar. Dar latura sa delicată, dată de modul în care i-a dat vestea prietenei sale, Julia Ayearst, că se află în finala concursului, ne-a făcut să ne topim după el.


Name

 

"Franţuzoaica mademoiselle" - Laura Calder

Laura Calder emană farmec şi echilibru. Gătitul preparatelor franceze clasice este o abilitate pe care toţi bucătării ar trebui să o stăpânească, iar Laura este o frumuseţe clasică, care adaugă un strop de savoare delicateselor.


Name

 

"Italianul lipicios" - David Rocco

Rocco nu este străin de paste şi alţi carbohidraţi, dar nici de cum să aibă grijă de fizicul său. Chiar dacă a pus câteva kilograme pe el de când jurizează calitatea gogoşilor prăjite în ulei, în cadrul emisiunii "Donut Showdown", ochii lui de ciocolată continuă să cucerească toate doamnele şi domnişoarele.


Name

 

"Femeia cu părul ca abanosul" - Nigella Lawson

Nigella Lawson este cunoscută datorită modului de gătit sexy, folosind formele ei voluptoase şi accentul britanic pentru a seduce pofticioşii în bucătărie. Pielea catifelată şi albă ca spuma laptelui, părul negru ca abanosul şi zâmbetul de Colgate te face să-ţi pierzi minţile instantaneu.

 

Name

 

 

 

 

Irina B.

sursa foto: viewthevibe.com
 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: bucatari, chefs, gastronomie, master chef, top chef
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement