In Herestrau gasesti cel mai mare club Hard Rock din Europa

Home « Profil « Cluburi

Amplasată parcă strategic ca să ademenească şi mai multă lume, în apropierea pavilionul H din parcul Herăstrău, într-un cadru desprins din poveste, "Hard Rock Cafe" este întruchiparea calităţii şi a bunului gust.

În plus, datorită suprafeţei de 1.500 de metri pătraţi şi capacităţii de 300 de locuri în interior şi alte 120 pe terasa din apropierea lacului, "Hard Rock Cafe"-ul bucureştean reuşeşte performanţa de a fi cel mai mare club marca Hard Rock din Europa. Marfă, nu?

Acest club din buricul târgului nu doar că promite muzică rock de calitate, ci şi servire impecabilă, meniu ca la carte, atmosferă de vis şi multă voie bună.

Şi dacă tot am adus vorba de atmosfera, aici, la „Hard Rock Cafe”, ambianţa este foarte caldă şi prietenoasă. Tavanul e luminat în nuanţe de roşu de lămpile originale, cu abajururi din tobe transparente. Pe toţi pereţii sunt televizoare, astfel încât din orice unghi vezi măcar cinci. Muzica nu e hard, nici tocmai rock, mai degrabă un pop-rock, adesea cu incursiuni în oldies.

 

Pe lângă muzica de calitate, o altă atracţie a acestui club sunt pantalonii lui Prince, chitara lui Iommi de la Black Sabbath, haina Tinei Turner, obiecte ale Beatles-ilor, pălării, cizme, discuri de aur și de platină, multe postere și fotografii, o colecție impresionantă de articole valoroase.

 

Dacă te afli prin parcul Herestrău, este imposibil să nu te ademenească aperitivele, aripioarele de pui sau inelele de ceapă, afumăturile cu costiţe de purcel, carnea de vită sau de pui, toate cu garnitură şi salată de varză şi sos marca "Hard Rock Cafe".

 

În plus, de anul trecut, meniul s-a îmbogăţit în reţete apetisante, mai îndrăzneţ în savoare şi mai irezistibil ca niciodată, menit să completeze stilul original al brandului atât de îndrăgit de toată lumea.

Nu e de mirare că bucătăria "Hard Rock Cafe" se bazează pe un design unic şi pe câteva principii culinare importante:

Totul să fie proaspăt! – Ingredientele proaspete, naturale şi alese cu grijă sunt obligatorii în meniu, bucătarii fiind întotdeauna preocupaţi ca produsele pe care le folosesc în reţete să fie de cea mai bună calitate.

Să fie legendar! – Celebrul burger de aproape 300 g a ajuns să fie numit, de către cei care l-au gustat de-a lungul a peste patruzeci de ani, drept unul cu adevărat "legendar". Acum, aromele burger-ului sunt şi mai intense: carnea de vită poate fi înlocuită cu piept de pui gătit perfect la grătar.

Să fie afumat! – La "Hard Rock Cafe" vei fi uimit să vezi cum bucătarii muncesc cot la cot cu afumătoarea care îşi are locul ei în bucătărie.

La "Hard Rock Cafe" întâlneşti multe surprize în meniu: reţete "Feeling fresh", cu ingrediente proaspete şi naturale, adică Honey-Citrus Grilled Chicken Salad (frunze de salată proaspăt tăiate, ceapă roşie şi piept de pui Cajun la grătar, îndulcite cu sos Honey-Citrus şi asezonate cu bucăţi de portocală, nucă picantă, ardei gras, merişoare şi dressing Blue Cheese), Goat Cheese Chicken Salad Sandwich (bucăţele din piept de pui cu ţelină, ceapă verde şi un sos de citrice cu muştar de Dijon şi mărar proaspăt; într-o baghetă prăjită alături de un amestec de salată, merişoare şi brânză proaspătă de capră) sau Beer Battered Fish & Chips (file de cod pane rumen auriu, servit cu cartofi prăjiţi, sos tartar acrişor şi salată de casă Coleslaw).

La aceste reţete se adaugă şi cele "a little bit smokey", cu carne afumată: Shang Hi Smokehouse Sandwich (fâşii din pulpă de porc sau de pui afumată până la frăgezime, combinate cu un sos asiatic Bar-B-Que, castraveţi muraţi şi stropite cu maioneză Sriracha), South Carolina Smokehouse Sandwich (fâşii din pulpă de porc sau de pui afumată, cu sos de muştar Bar-B-Que, preparat în stil South Carolina, salată de varză dulce acrişoară şi ceapă crocantă) sau The Texan Smokehouse Sandwich (fâşii din pulpă de porc sau de pui afumată, sos Bar-B-Que Chipotle, brânză Cheddar, Jalapenos şi ceapă crocantă).

 

La fel de ispititoare sunt deserturile, care nu încetează să surprindă prin arome şi savoare. De exemplu, un mousse de ciocolată servit cu un sos fin de ciocolată sau o prăjitură cu brânză cremoasă şi o uşoară crustă de biscuiţi crocanţi, stropită la final cu sos de căpşuni îţi lasă gura apă numai când te gândeşti la felul cum arată.

 

Pe lângă deliciile pregătite în bucătărie, meniul include şi unele dintre cele mai apreciate băuturi, precum Hurricane sau Margarita şi cocktailuri Rock Alternativ (fără alcool), care sunt disponibile şi în pahare suvenir.

 

 

Irina B.

sursa foto: facebook.com

Publicat in: august 2013
Etichete pentru acest articol: club, gastronomie, Hard Rock Cafe, meniu, mancare delicioasa
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement